Laatste nieuws
 
 
  Achtergrondartikelen  

Prins Maurits, voorzitter van het Formule E team, opent op 21 en 22 september de deuren van ecomobiel 2010, vakbeurs en congres voor alle professionals actief op het gebied van duurzame mobiliteit. Thema van dit jaar is 'van hype naar business'. Autoleasewereld is mediapartner.

De aftrap van het congres wordt verzorgd door minister Eurlings en Alexandra van Huffelen, wethouder van Rotterdam. Het congres biedt plaats aan 200 tot 300 bezoekers. Zij komen onder andere voor het nationaal debat duurzame mobiliteit en luisteren naar Guido van Woerkom die zijn visie geeft op het duurzame mobiliteitsgehalte van de op de 21e september gepresenteerde miljoenennota.

Deelnemers aan de vakbeurs zijn onder andere Mercedes Benz, ProRail, Peugeot, Fiat, ANWB, het Formule E team, het Ministerie van EZ en V&W, alle provincies, AGV, Athlon Car Lease, het RCI, Twijnstra Gudde en Goudappel. Daarmee wordt het event groter en kwalitatiever beter dan de editie van 2009, zegt de beursorganisatie. Voor een overzicht van alle deelnemers klikt u hier.

De Van Nelle Ontwerpfabriek is als locatie van het evenement gekozen; het laat beursvloer, congres, workshops en het testparcours naadloos in elkaar overlopen, zeggen de organisatoren. Dit jaar is er voor het eerst een 'publieke sector plein', een 'groengas/nieuwe energie platform' en een testparcours dat zowel buiten als binnen ligt.

ecomobiel 2010 is daarnaast de locatie waar de Bovag RAI PEM (Platform Elektrische Mobiliteit) meeting plaatsvindt, een speciaal seminar wordt georganiseerd over de inzet van fossiel en groengas en ook een Masterclass wordt gegeven aan wethouders van alle gemeenten inzake duurzame mobiliteit.

Klik hier voor meer informatie

Plaats op:
Datum: 13 augustus 2010
Bron: ecomobiel
Gerelateerde artikelen  
31-08-2010 Nieuws Ecomobiel 2010 wordt spraakmakend
06-09-2010 Nieuws TFMM verzorgt workshop Slim Werken Slim Reizen
14-10-2016 Video Flitsinterview met EC-Rent tijdens Ecomobiel
19-01-2011 Nieuws Vakbeurs Ecomobiel naar AHOY
10-10-2016 Video Flitsinterview met E-One tijdens Ecomobiel
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,32 seconden.