Laatste nieuws
 
 
  Achtergrondartikelen  

Ze bestaan al ruim 80 jaar en met ruim 40 bedrijfsauto’s zijn er dagelijks 60 man op pad om mooi schilder-, behang- of beglazingswerk af te leveren bij hun klanten. Dat betekent dat ongeveer 95% van het personeel van Van Kesteren Schilders ‘buiten’ aan het werk en veel onderweg is. Met andere woorden; veel verschillende voertuigen, bestuurders, ritten en weinig inzicht in de locatie van de medewerkers. Het gebruik van de Transscope blackbox heeft duidelijk overzicht en meer grip gebracht.

Het is al meer dan 10 jaar geleden dat ze bij Van Kesteren Schilders kozen voor het gebruik van de fiscaalbox van Transscope Voertuigsystemen, om daarmee de kilometerregistratie ten behoeve van de Belastingdienst te vereenvoudigen. Inmiddels is het bedrijf en het wagenpark aanzienlijk gegroeid en hebben ze de overstap gemaakt naar de Transscope blackbox. Loek van Noort, directielid, vertelt dat ze de blackbox uiteraard ook gebruiken voor een fiscaal sluitende kilometerregistratie, maar dat deze nog veel meer voordelen biedt. “Met de overzichtelijk rapportage die we wekelijks vanuit de blackbox krijgen hebben we nu ook duidelijk inzicht in bijvoorbeeld de gemaakte reisuren van de medewerkers. Hiermee kunnen we gefundeerd onterecht gedeclareerde uren afwijzen maar ook medewerkers wijzen op het recht op een reisurenvergoeding.”Meer grip en snel kunnen schakelen
“Sinds de installatie van de blackbox hebben we een tv-scherm op kantoor waarop we realtime onze auto’s kunnen volgen. We zien dus in een oogopslag dat iedereen op de werkplek is en ook waar iedereen aan het werk is. Het is fijn om op deze manier het vertrouwen in onze medewerkers bevestigd te zien en het creëert rust en geeft ook het gevoel dat we meer grip op de werkzaamheden hebben. Als er nu een spoedklus tussendoor komt zien we direct wie er in de buurt aan het werk is en kunnen we dus snel schakelen. De maandelijkse rapportages en het directe inzicht ondersteunen ons bij de bedrijfsvoering”, zo vertelt Loek enthousiast.

Waardering voor betrokkenheid
De jarenlange samenwerking met Transscope doet een goed contact vermoeden en dat is ook wat Loek bevestigt. “We hebben een harstikke leuk contact en ze geven ons de indruk dat ze graag zaken met ons doen. Ze doen meer dan alleen het plaatsen van een blackbox. Zo hebben we samen met hen een toolboxmeeting voor ons personeel gehouden met het wagenpark als thema, waarin ze ons meer inzicht hebben gegeven in het gebruik van de bedrijfsauto.” Henk Jan Kienhuis, directeur van Transscope, is blij met deze waardering en refereert aan het bankje voor het pand van Van Kesteren Schilders. “Het is ons opgevallen dat het bankje heel regelmatig een nieuw kleurtje krijgt en er dus ook altijd netjes uitziet. Daaruit blijkt een bepaalde verantwoordelijkheid en betrokkenheid van Van Kesteren die ons aanspreekt en die we als Transscope ook willen uitdragen.”

Plaats op:
Datum: 22 juni 2017
Bron: Transscope Voertuigsystemen B.V.
Gerelateerde artikelen  
22-06-2017 Nieuws Van Kesteren Schilders tevreden over Transscope blackbox
09-10-2017 Achtergrondartikelen Blackbox helpt hulpdiensten
23-10-2012 Nieuws Transscope voorziet 150 auto’s van Bikkel van blackbox
13-05-2013 Nieuws Transscope koppelt blackbox met RFID identicatie
06-04-2017 Nieuws Transscope en Plandem bundelen krachten
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,39 seconden.