Laatste nieuws
 
 
  Achtergrondartikelen  

De noodzaak van zo snel mogelijk ter plekke zijn bij spoedgevallen en calamiteiten, een veilig gevoel bij medewerkers en hulpverleners tijdens hun werk en registratie van gevoerde optische- en geluidssignalen. Dat zijn belangrijke zaken bij de inzet van hulpverlenings- en voorrangsvoertuigen en de Transscope blackbox biedt daarvoor de perfecte oplossing.

Snel ter plekke
Met de Transscope blackbox ziet u in één overzicht op het scherm waar al uw voertuigen en medewerkers zich bevinden. Dat betekent dat u bij een spoedklus of calamiteit direct weet wie daar het dichtste bij in de buurt is. Uw voertuig en medewerker zijn dus altijd snel ter plekke.

Een gerust gevoel
U weet altijd waar uw medewerkers zich bevinden en de blackbox kan verbonden worden met noodbuttons die op verschillende plaatsen in een voertuig zijn weggewerkt. Uw medewerkers kunnen hiermee een noodsignaal sturen als zij zich onveilig of bedreigd voelen of deze preventief gebruiken als een veiligheidscontrole. Dit geeft een veilig gevoel en heeft een positief effect op hun motivatie en prestaties.

Automatische registratie
Naast de volledig automatische registratie van gevoerde optische- en geluidssignalen registreert de blackbox nog veel meer gegevens waarmee u uw voordeel kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan een automatische, fiscaal sluitende ritregistratie met het keurmerk RitRegistratieSystemen. Daarmee heeft u bovendien inzicht in de gewerkte uren en de reistijden en deze gegevens kunt u direct gebruiken voor uw facturatie, loonadministratie en nacalculatie.

Plaats op:
Datum: 9 oktober 2017
Categorie: Blackbox / km-registratie
Bron: Transscope Voertuigsystemen B.V.
Gerelateerde artikelen  
17-01-2018 Achtergrondartikelen Veilig werken langs de weg
19-05-2017 Nieuws Totaalinzicht in wagenparkbeheer, ritregistratie en planning
22-06-2017 Achtergrondartikelen Transscope blackbox biedt Van Kesteren Schilders meer overzicht
22-06-2017 Nieuws Van Kesteren Schilders tevreden over Transscope blackbox
06-04-2017 Nieuws Transscope en Plandem bundelen krachten
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,32 seconden.