Laatste nieuws
 
 
  Achtergrondartikelen  

Binnen veel bedrijven is het wagenpark een van de grootste kostenposten waarop men graag wil besparen. Tegelijkertijd blijkt in de praktijk dat bedrijven soms geen idee hebben van het daadwerkelijke gebruik van de auto’s. Hierdoor is er weinig grip op de inzet en de aanschaf ervan en het maakt besparen moeilijker. Hoe is dat binnen uw bedrijf? De Transscope blackbox met het fleetmanagementsysteem helpt daarbij.

Want ons fleetmanagementsysteem registreert, combineert en koppelt gegevens en software, waardoor alles met betrekking tot het wagenpark in één applicatie te zien zijn. Vanuit één overzicht worden lease- en andere contracten beheerd en meldingen ontvangen over in te plannen APK’s of onderhoudsbeurten en de rijstijlanalyse laat het rijgedrag van medewerkers zien. Door realtime inzicht in de locatie van  auto’s kan effectief gepland worden en snel gereageerd worden op noodgevallen.

Realtime inzicht in het wagenpark helpt om direct bij te sturen, zoals een voordeliger leasecontract, aansturen op zuiniger rijgedag en efficiëntere inzet van de voertuigen. Zo bespaart men direct op brandstof, onderhoud en leasekosten. Dat is beter dan het nemen van maatregelen achteraf, op basis van de cijfers van uw boekhouder.

Plaats op:
Datum: 4 december 2017
Bron: Transscope Voertuigsystemen B.V.
Gerelateerde artikelen  
13-12-2017 Achtergrondartikelen Optimaal wagenparkbeheer in combinatie met flexibiliteit en duurzaamheid
05-01-2018 Achtergrondartikelen Optimaal wagenparkbeheer in combinatie met flexibiliteit en duurzaamheid
30-01-2018 Achtergrondartikelen Vijf voordelen van realtime wagenparkinzicht
02-03-2017 Achtergrondartikelen Carsharing: slimme oplossing voor innovatief wagenparkbeheer
19-05-2017 Nieuws Totaalinzicht in wagenparkbeheer, ritregistratie en planning
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,17 seconden.