Laatste nieuws
 
 
  Achtergrondartikelen  

Hoe leuk het leven van de ondernemer ook kan zijn, er zijn altijd elementen waar u niet om staat te springen. Zoals het bijhouden van de ritadministratie bijvoorbeeld. Gelukkig hoeft het allemaal niet zo moeilijk te zijn. De tijden waarin rittenregistratie bestond uit een kliederig kladblok en onleesbare bonnen zijn gelukkig allang voorbij. Anno 2018 zijn er veel eenvoudige manieren om uw rittenregistratie bij te houden. Belangrijk; want verplicht voor de Belastingdienst én kostenbesparend voor u. Hieronder de voordelen & mogelijkheden op een rij:Eenvoudig, fiscaal sluitend en kostenbesparend
Met de handige Transscope rit/kilometerregistratie maakt u eenvoudig en automatisch een sluitende administratie voor de Belastingdienst. Met één druk op de knop registreert het systeem datum, tijd, kilometerstand en rittype. De ingebouwde GPS unit registreert van al uw start- en stopposities de straatnaam, postcode en plaatsnaam. Eventueel met persoonsgebonden id-sleutel, zodat de gereden kilometers voor u per bestuurder inzichtelijk worden. Eenvoudig, fiscaal sluitend en kostenbesparend!

Alle voordelen
De Transscope rit/kilometerregistratie biedt u vele voordelen. Ten eerste rekent het systeem voorgoed af met uw handmatige administratieve rompslomp. Ten tweede biedt het u direct inzicht in de mobiliteit van uw werknemers én een heldere en fiscaal sluitende kilometerregistratie voor de Belastingdienst. En last but nog least: een besparing op uw fiscale bijtelling!

Alle mogelijkheden
Bent u om? Verstandig. Wij bieden u twee voordelige systeemmogelijkheden. De blackboxXP en de Fiscaalbox. De BlackboxXP is voorzien van het keurmerk RitRegistratieSystemen en levert u: een fiscaal sluitende rit/kilometerregistratie per voertuig, per bestuurder. Track en trace, geofencing, rijstijlanalyse, aanhangerregistratie, temperatuurregistratie en zeer uitgebreide managementinformatie. De Fiscaalbox levert u een fiscaal sluitende rit/kilometerregistratie per voertuig, per bestuurder en eenvoudige managementinformatie. Het grote voordeel van dit systeem is dat u alleen investeert in de aanschaf ervan. De Transscope Fiscaalbox kent geen abonnements- of andere bijkomende kosten.

Zie voor meer informatie de website van Transscope

Plaats op:
Datum: 10 januari 2018
Bron: Transscope Voertuigsystemen B.V.
Gerelateerde artikelen  
29-10-2018 Video Digitale Transformatie van uw service- en onderhoudsorganisatie
27-11-2017 Achtergrondartikelen Carsharing: efficiënt en duurzaam wagenparkbeheer
06-04-2017 Nieuws Transscope en Plandem bundelen krachten
31-07-2018 Achtergrondartikelen Wat is de beste manier van kilometerregistratie?
21-11-2017 Achtergrondartikelen Optimaal wagenparkbeheer voor iedereen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,32 seconden.