Laatste nieuws
 
 
  Achtergrondartikelen  

Fedde Regts is operationeel manager bij Regts B.V. en verantwoordelijk voor een efficiënt en succesvol verloop van de dienstverlening. Bij Regts werken ze al ruim zeven jaar met de diensten van Transscope. “Een enorme verlichting in tijd, zorgen en de administratieve rompslomp”, aldus Fedde Regts.Regts B.V. is logistiek bouwpartner voor bouw- en onderhoudsbedrijven. Ze leveren hoofdzakelijk hang- en sluitwerk, ijzerwaren, gereedschappen en machines. Regts is een familiebedrijf opgericht in 1930 met vijf vestigingen in Friesland én een webwinkel.

Fedde Regts: “Wij geloven dat bouwen efficiënter en beter kan als onze klanten geen tijd hoeven te verspillen aan het verkrijgen van materialen en alles wat daarmee samenhangt. Op die manier maken wij het onze klanten steeds makkelijker. Waar en wanneer ze dat maar willen, krijgen zij de materialen die ze nodig hebben. Zonder moeite en zonder rompslomp. Daar zijn wij goed in. Zo krijgen onze klanten steeds meer tijd om te doen waar zij goed in zijn; namelijk bouwen.”

“Voor onszelf geldt dat we de administratie makkelijker maken door de diensten van Transscope. Daar komt bij dat de bedrijven heel goed bij elkaar passen: beide flexibele, warme organisaties waar persoonlijke service heel belangrijk is. Althans, zo ervaar ik het.”

Een stabiele, betrouwbare partner
Fedde Regts: “Voorheen moesten we van alle zakelijke auto’s het aantal gereden kilometers handmatig bijhouden. Daarom zochten we een stabiele, betrouwbare partner die ons hierin kon ondersteunen. Er zijn veel blackbox systemen beschikbaar, maar aan Transscope heb je gewoon een hele goede. Ze leveren goede service, een goede backoffice én schakelen snel. Dat is geen commercieel verhaal maar dat meen ik ook echt!”
Henk-Jan Kienhuis, Transscope voertuigsystemen: “Wij werken al jaren samen met Regts B.V. Rond kerst was de blackbox toe aan de tweede generatie en dat hebben wij voor ze uitgevoerd.  Regts heeft nu nog duidelijker inzicht in de buitendienst, zowel op technisch áls ook commercieel niveau. Dat is een uitzondering in onze branche waar we best trots op zijn. Zo geven wij Regts meerwaarde mee én kunnen zij zich blijven focussen op hun core business.”

Geen administratieve rompslomp
Fedde Regts: “De diensten van Transscope zorgen voor enorme lastenverlichting. We hebben direct inzicht in waar onze auto’s zich bevinden, waardoor we snel op vraagstukken over de logistiek kunnen inspelen. Dat bespaart ons veel tijd in de operationele processen. Het voelt heel goed dat we geen last hebben van administratieve rompslomp. Als er nu iemand komt controleren, kunnen we aantonen dat we alles op de rit hebben!”


Plaats op:
Datum: 18 april 2018
Categorie: Showcase
Bron: Transscope Voertuigsystemen B.V.
Gerelateerde artikelen  
04-05-2018 Achtergrondartikelen Alles op de rit bij Maessen bedrijven
25-01-2018 Achtergrondartikelen Aannemingsmaatschappij spaart het milieu dankzij de blackbox
19-01-2018 Nieuws HTM met nieuwe elektrische auto’s klaar voor de toekomst
27-03-2018 Nieuws Binck bespaart dankzij Transscope
28-05-2018 Achtergrondartikelen In the spotlight: 25 jaar Transscope Voertuigsystemen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,42 seconden.