Laatste nieuws
 
 
  Loopbaan  
 

Twee ervaren managers versterken per direct de directie van Hyundai Motor Nederland. Berend Jan Hoekman is aangesteld als Commercial Director en Jeroen Tas als Director Marketing.

Hyundai is een van de snelst groeiende automerken van dit moment. Volgens Managing Director Ronald Dubbelman is het van belang dat Hyundai het directieteam heeft dat bij de expansie van het merk in Nederland past. ‘Berend Jan Hoekman en Jeroen Tas zijn beiden zeer ervaren managers met een bewezen reputatie in de auto-industrie. Hyundai is de op vier na grootste autofabrikant ter wereld. Hyundai transformeert zich bovendien langzaam maar zeker van trendvolger naar trendsetter, waarbij de focus ligt op zowel modellen met een elektrische als modellen met een conventionele aandrijflijn. Met Berend Jan Hoekman en Jeroen Tas is Hyundai klaar voor de toekomst en kan Hyundai samen met de Hyundai-dealers in Nederland de potentie van het merk ten volle benutten’, aldus Dubbelman.

Berend Jan Hoekman (45) is een sterke netwerker. Hij was laatstelijk werkzaam bij FCA (Fiat Chrysler Automobiles) waar hij verantwoordelijk was voor Network Development en Customer Experience. Bij Hyundai is hij verantwoordelijk voor Dealer Sales en Fleetsales. ‘Hyundai is een wereldmerk met een enorme “drive” en ambitie. Ook in Nederland heeft Hyundai een geweldige potentie. Dat spreekt mij enorm aan bij dit merk. Hyundai betekent vooruitgang en dat is ook meteen mijn doelstelling!’

Jeroen Tas (55) heeft de afgelopen jaren gewerkt bij Fleet Support in Arnhem, waar onder meer het wagenparkbeheer verzorgd wordt voor grootzakelijke klanten. Daarvoor was Jeroen Tas werkzaam bij PSA Peugeot Citroën DS. ‘Bij Fleet Support heb ik gezien wat de impact is op de verkoop van auto’s als gevolg van nieuwe technologische ontwikkelingen zoals hybride-, plug-in hybride- en volledig elektrische aandrijflijnen. Als je dan Marketing Director mag worden voor een innoverend automerk dat vooruitloopt op dat gebied en bovendien deze nieuwe technologieën ook nog voor een aantrekkelijke prijs kan aanbieden, dan pak je die kans met beide handen aan.’

Managing Director Ronald Dubbelman, Commercial Director Berend Jan Hoekman, Director Marketing Jeroen Tas en Director After Sales Theo Eitjes vormen nu het directieteam van Hyundai Motor Nederland. De President van Hyundai Motor Nederland is Dong Hwan Shin, de CFO is Young Sup Son.

Plaats op:
Datum: 24 oktober 2018
Bron: Hyundai
Gerelateerde artikelen  
19-12-2018 Loopbaan Berend Jan Hoekman tijdelijk Managing Director Hyundai Motor Nederland
31-08-2018 Nieuws KONA Electric: eerste volledig elektrisch aangedreven compacte SUV
04-01-2012 Nieuws 2011: Nieuw recordjaar voor Hyundai in Nederland
11-11-2010 Nieuws Hyundai stuurt klanten naar autofabriek in TsjechiŽ
30-10-2018 Nieuws Het groene vlaggenschip van Hyundai: NEXO
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,35 seconden.