Laatste nieuws
 
 
  Loopbaan  
 

Per 1 augustus 2017 is Maaike Aarts benoemd tot Manager Communications & Public Relations van Kia Motors Nederland B.V.. In deze functie is zij samen met haar team verantwoordelijk voor de marketing communicatie én vanaf heden ook voor de PR van de Koreaanse autoproducent. Het team zal op korte termijn nog worden uitgebreid met een PR Officer om de dagelijkse werkzaamheden te ondersteunen.

Aarts is sinds 2011 werkzaam voor Kia Motors Nederland B.V. en heeft Kia in haar voormalige rollen als Marketing Coördinator en Manager Communications mede op de kaart gezet gedurende de afgelopen jaren. “In de zes jaar dat ik inmiddels bij Kia werkzaam ben, heeft het merk een enorme groei doorgemaakt en ook de komende tijd staat er nog veel te gebeuren. Bijvoorbeeld met de aanstaande introducties van de Kia Stonic en de Kia Stinger. Het is mooi om hier deel van uit te mogen maken.”

De zet om de marketing communicatie en PR onder één verantwoordelijkheid samen te voegen past volledig in de strategie van Kia. “Het medialandschap verandert en biedt veel mogelijkheden voor het verder uitbouwen van het ambitieuze merk Kia in Nederland. Wat ons betreft is het belangrijk dat marketing communicatie en PR hierbij hand in hand gaan. Dit borgen wij met het samenvoegen van de twee disciplines onder leiding van Maaike Aarts”, aldus Kim Kreber, Director Marketing aan wie Maaike zal blijven rapporteren.

Plaats op:
Datum: 8 augustus 2017
Bron: Kia Motors Nederland BV
Gerelateerde artikelen  
18-02-2011 Nieuws Aarts nieuwe marketingcoördinator Kia Motors Nederland
01-11-2017 Loopbaan Kia Motors Nederland benoemt Sjoerd Knipping tot Commercieel Directeur
19-09-2013 Nieuws Versteegen nieuwe Marketing Director LeasePlan Nederland
06-12-2018 Video Kia is 25 jaar in Nederland
07-02-2019 Loopbaan Hilda Boerma nieuwe commercieel directeur bij Mobility Service Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,31 seconden.