Laatste nieuws
 
 
  Loopbaan  
 

Maurice de Wilde is per 1 oktober 2017 benoemd tot CFO van Koopman Logistics Group in Noordhorn. De Wilde neemt een brede ervaring, opgedaan in binnen- en buitenland, mee naar het bedrijf. Koopman Logistics Group, actief in automotive-logistiek en ‘general cargo’, heeft de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt in een sterk veranderende markt.

Koopman Logistics Group biedt importeurs, dealers, leasemaatschappijen, verhuurmaatschappijen en andere bedrijven met grote vloten personenwagens een complete logistieke dienstverlening. Door een combinatie van transport, opslag en reparatie van voertuigen te leveren, is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste speler in de Benelux op dit vakgebied. CEO Jon Kuiper ziet in die processen grote kansen voor de toekomst: “De markten waarin wij opereren, maken momenteel enorme ontwikkelingen door. Wij zetten bij onze klanten in op een integrale benadering van onze gezamenlijke processen, waardoor we baanbrekende innovaties kunnen bereiken. Tegelijkertijd staan we voor de uitdaging om onze positie als leidende dienstverlener in de automotivebranche verder uit te bouwen. Ik ben daarom erg blij met de komst van Maurice de Wilde als CFO en zie uit naar onze samenwerking.”

Maurice de Wilde werkte na zijn studie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam onder andere bij Price Waterhouse Nederland. Daarnaast bekleedde hij diverse functies bij Shell, zowel in het binnenland als in het buitenland. In 2013 keerde hij met zijn gezin terug naar Nederland en werd hij benoemd tot CFO bij GasTerra. Over zijn nieuwe functie bij Koopman Logistics Group zegt hij: “Ik verheug me op deze volgende stap in mijn loopbaan. De sector waarin Koopman Logistics Group opereert, spreekt mij bijzonder aan.”

Plaats op:
Datum: 29 augustus 2017
Bron: Koopmans Logistics Group
Gerelateerde artikelen  
05-06-2019 Nieuws Koopman Logistics Group neemt ACM Fleetforce over
26-09-2017 Nieuws Directiewisseling bij Koopman Automotive Solutions
26-09-2017 Loopbaan Directiewisseling bij Koopman Automotive Solutions
05-04-2018 Nieuws Koopman zet Blockchain in voor de Automotive Supply Chain
04-04-2016 Nieuws Zorgeloos voertuigen importeren uit Europa
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,31 seconden.