Laatste nieuws
 
 
  Loopbaan  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Per 1 november gaat Sjoerd Knipping, de huidige Sales Directeur van Kia Motors Nederland, de rol van Commercieel Directeur vervullen. Deze nieuwe functie maakt deel uit van een herstructurering van de marketing en sales organisatie bij de Kia importeur.

Kia behoort momenteel tot één van de snelst groeiende merken in Nederland. “En dat is in lijn met onze plannen en ambitie”, aldus Léan Verstoep, Managing Director. “Om in te spelen op toekomstige marktontwikkelingen en klaar te zijn om onze ambities richting 2020 waar te maken, hebben wij besloten de marketing en sales organisaties samen te voegen tot één commerciële afdeling.”

“Tot en met september staan wij met Kia in de Nederlandse verkoopstatistieken in de top 5”, aldus Knipping, die aangeeft dat dit een positie is die Kia ook voor de middellange termijn ambieert. “We willen goed inspelen op alle wijzigingen die ons in het Automotive Retail landschap te wachten staan. Denk hierbij aan het verder toenemend belang van internet maar ook bijvoorbeeld de invoering van de nieuwe testcyclus WLTP. Daarom is er besloten de marketing en sales krachten te bundelen om onze opmars verder vorm te geven”, vervolgt Knipping. “Wij komen uit een periode waarin wij de groei in de zakelijke markt niet konden volgen. Met de combinatie van gewijzigd, meer genormaliseerd, fiscaal overheidsbeleid, sinds Autobrief 2, en de komst van vele nieuwe modellen, hebben wij het tij weten te keren. Inmiddels zijn we weer vertegenwoordigd in de top 10 in Nederland als het gaat om de zakelijke markt. Hiermee leggen wij, samen met ons sterke Kia dealer netwerk, een zeer solide basis voor verdere groei in de toekomst.”

Met de integratie van beide afdelingen, richt Kim Kreber zich in haar rol als Director Marketing op de verdere ontwikkeling van het merk Kia en de communicatie in Nederland. Ruben Keuter krijgt een nieuwe rol als Manager Business Strategy & Product Marketing. Beiden gaan rapporteren aan de Commercieel Directeur.

Plaats op:
Datum: 1 november 2017
Bron: Kia Motors
Gerelateerde artikelen  
14-02-2019 Nieuws Kia Motors Nederland benoemt Tim den Besten tot EV Brand Manager
04-11-2011 Nieuws Knipping nieuwe marketingdirecteur Kia Motors Nederland
11-06-2019 Nieuws Zakelijke markt biedt volop kansen voor Kia
08-08-2017 Loopbaan Maaike Aarts nieuwe Manager Communicationsbij Kia Motors Nederland
04-07-2018 Nieuws Kia behaalt top 5-positie in eerste halfjaar 2018
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,34 seconden.