Laatste nieuws
 
 
  Loopbaan  
 

Op 3 januari 2018 start Onno Bierhoff als directeur MKB en Private Lease bij Arval. Hij volgt Dick Bakker op, die vanaf die datum verantwoordelijk is voor de verdere ontwikkeling van Arval’s shortleaseproduct Arval Mid-Term Rental en remarketing.

Onno Bierhoff heeft na zijn opleidingen Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en International Business aan de Universiteit Maastricht onder andere gewerkt voor Deloitte Nederland en BMW Group Financial Services. Onno focust zich primair op de verdere groei van MKB en Private Lease. Deze segmenten groeien momenteel hard en de verwachting is dat deze trend doorzet. Arval wil haar aandeel in deze markten de komende drie jaar verdubbelen.

Om de ontwikkeling van Arval Mid-Term Rental verder kracht bij te zetten is Dick Bakker gevraagd om leiding te nemen bij dit proces. Dick heeft ruim 25 jaar ervaring bij Arval. Hij is dan ook bij uitstek in staat om dit product verder in de markt te zetten. Daarnaast wordt ook de verkoop van ex-leaseauto’s zijn aandachtsgebied. Dick blijft in zijn nieuwe rol onderdeel van het managementteam van Arval Nederland.
Liam Donnelly, algemeen directeur Arval Nederland: “Met Arval Mid-term Rental hebben klanten de mogelijkheid om een auto te kiezen voor een periode van 1 tot 24 maanden. Met de opkomende vraag naar dit flexibele mobiliteitsproduct en de groei van het MKB en privatelease-segment, ben ik ervan overtuigd dat Dick en Onno met hun kennis en ervaring bijdragen aan de verdere ontwikkeling van deze belangrijke pilaren binnen Arval’s groeiambitie.”

Plaats op:
Datum: 3 januari 2018
Bron: ARVAL
Gerelateerde artikelen  
03-01-2018 Nieuws Onno Bierhoff nieuwe directeur bij Arval Nederland
18-03-2013 Nieuws Arval zet SUV Kia Sportage op ‘hotlist’
12-03-2013 Nieuws Arval-rijders op e-rijtraining bij ANWB
08-05-2013 Nieuws Arval heeft ‘veiligste wagenpark’
19-07-2011 Nieuws Benchmark Heliview: Arval wéér meest tevreden klanten
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,3 seconden.