Laatste nieuws
 
 
  Loopbaan  

Per 1 april is Pravin Chaturi (44) Indirect Sales Director bij ALD Automotive. Chaturi wordt verantwoordelijk voor de groei van ALD Automotive via partnerships. De focus komt te liggen op nieuwe en bestaande partnerships voor whitelabel leaseactiviteiten voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Hij volgt voor een groot deel Jeroen Kruisweg op die onlangs algemeen directeur geworden is.

Chaturi was hiervoor bijna 20 jaar werkzaam bij LeasePlan Nederland en heeft daar verschillende functies vervuld. Zo was hij onder meer Segment Director voor de zakelijke markt en Director Mobility Result waarmee hij een belangrijke bijdrage leverde aan de versterking van de relatie met klanten. In zijn laatste functie als Director Private Lease was hij verantwoordelijk voor de groeistrategie in dit segment.

Jeroen Kruisweg, algemeen directeur ALD Automotive Nederland: “Met de nieuwe opzet met twee sales directors kunnen we zowel het directe als indirecte kanaal optimaal laten groeien. Pravin brengt bovenal een berg aan B2B en B2C leasekennis met zich mee, die ons sterkt in de verdere samenwerking met onder meer dealers en importeurs .”

Plaats op:
Datum: 14 maart 2018
Bron: ALD Automotive
Gerelateerde artikelen  
14-03-2018 Nieuws Pravin Chaturi Indirect Sales Director ALD Automotive Nederland
27-06-2018 Nieuws Marijke Bron nieuwe Sales Director ALD Automotive Nederland
27-06-2018 Loopbaan Marijke Bron nieuwe Sales Director ALD Automotive Nederland
25-01-2018 Nieuws Jeroen Kruisweg algemeen directeur ALD Automotive Nederland
25-01-2018 Loopbaan Jeroen Kruisweg algemeen directeur ALD Automotive Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,3 seconden.