Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

De Hyundai NEXO, de nieuwste generatie waterstofauto met een brandstofcel en Hyundai’s groene vlaggenschip in het groeiende milieuvriendelijke modellengamma, is leverbaar voor prijzen vanaf 69.995 euro. Daarmee is deze milieuvriendelijke SUV van Hyundai scherp geprijsd. Zakelijk rijders betalen ook volgend jaar slechts 4 procent bijtelling voor privégebruik. Hyundai levert de NEXO in twee varianten: behalve de standaardversie kunnen klanten ook kiezen voor de NEXO met ‘Plus Pack’ (meerprijs: 4.000 euro) dat een aantal interessante features toevoegt.De Hyundai NEXO is een volledig elektrische auto met een brandstofcel die op waterstof rijdt. Daarmee is de NEXO een van de meest vooruitstrevende en innovatieve auto’s ter wereld. Hyundai is de enige autofabrikant die modellen met innovatieve aandrijflijnen levert: elektrische auto’s met een brandstofcel (FCEV, Fuel Cell Electric Vehicle), volledig elektrische auto’s met een batterij (BEV, Battery Electric Vehicle) – zoals de KONA en IONIQ Electric – maar ook hybride (HEV, Hybrid Electric Vehicle) en een plug-in hybride (PHEV, Plug-in Electric Vehicle). Met de NEXO toont Hyundai de innovatieve kracht en de ambitie om een leidende rol te spelen op het gebied van elektrische mobiliteit. De Hyundai NEXO is bovendien een heel veilige auto; de waterstofauto scoort maximaal in de EuroNCAP-botsproef.

Plaats op:
Datum: 30 oktober 2018
Bron: Hyundai
Gerelateerde artikelen  
12-10-2018 Nieuws Hyundai toont groene ambitie in Parijs
31-08-2018 Nieuws KONA Electric: eerste volledig elektrisch aangedreven compacte SUV
10-10-2016 Nieuws Hyundai geeft IONIQ Electric extra impuls via Eneco en Fastned
02-03-2016 Hyundai IONIQ geeft zich helemaal bloot
17-12-2018 Nieuws Hyundai zet vol in op waterstof
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,02 seconden.