Nieuws  
 

EVBox, fabrikant van laadpalen voor elektrische voertuigen, brengt dinsdag 19 maart professionals en thought leaders van over de hele wereld bij elkaar tijdens ‘rEVolution’ in de Westergasfabriek in Amsterdam. rEVolution is het jaarlijkse netwerkevent van EVBox voor experts op het gebied van cleantech en duurzame mobiliteit. Keynotesprekers zijn dit jaar: Isabelle Kocher, CEO van ENGIE; Dirk Ahlborn, CEO van Hyperloop; en Ron Garan, een voormalig NASA-astronaut.

rEVolution 2019 wil oplossingen aandragen voor hedendaagse problemen als vervuilde steden, een stijgende zeespiegel en de opwarming van de aarde. Oplossingen worden bedacht door mensen en door het samenbrengen van deze mensen worden ideeën levensvatbaar. Om die levensvatbaarheid te waarborgen ligt tijdens rEVolution in 2019 de focus op de praktijk. Door middel van workshops, brainstormsessies en keynotes wil men de bezoeker de ideeën meegeven die echt voor verandering zorgen.De drie aangekondigde sprekers zijn grote namen. Isabelle Kocher is de CEO van ENGIE, ’s werelds grootste energieleverancier. Onder haar leiding is ENGIE een koploper geworden op het gebied van schone energie. Kocher heeft daarnaast het Terrawatt initiatief opgericht, een stichting die zich wereldwijd bezighoudt met het versnellen van de energietransitie. Dirk Ahlborn is de CEO en mede-oprichter van Hyperloop Transportation Technologies, de organisatie die door middel van crowd collaboration het hyperloop concept werkelijkheid wil laten worden. Ron Garan is een voormalig NASA-astronaut. Garan heeft door zijn werk op het International Space Station een heel nieuwe kijk  op vervuiling en klimaatverandering gekregen. Hij heeft zijn visie opgeschreven in het gerenommeerde boek ‘the Orbital Perspective, an astronauts view’.

rEVolution is ooit begonnen met 500 bezoekers en is uitgegroeid naar 1000 bezoekers. Tijdens het tweede evenement in 2017 kwamen experts uit 32 landen bij elkaar om een hele dag inspirerende gesprekken en voordrachten te houden die allemaal gericht waren op één vraag: “Hoe krijgen we het gebruik van elektrisch vervoer zo snel mogelijk ingeburgerd?” Dit jaar ligt de focus op het tastbaar maken van deze vraag.

Meer informatie kun je vinden op: www.revolution19.amsterdam

Plaats op:
Datum: 8 november 2018
Categorie: Elektrisch rijden
Bron: EVBox
Gerelateerde artikelen  
02-04-2019 Nieuws Vliegen meest gehoorde klimaatzonde tijdens rEVolution 2019
08-02-2019 Nieuws Programma van rEVolution 2019 bekend
07-03-2018 Nieuws Grootste mobiliteitsbrainstorm van de wereld in Amsterdam
12-04-2019 Nieuws Samenwerking Mercedes-Benz met ENGIE voor elektrische laadpunten
10-04-2019 Nieuws EVBox wint Red Dot Award voor Level 2 laadstation
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,41 seconden.