Nieuws  

Ook de komende 4 jaar mag Macadam de eindecontract inspecties van teruggekomen leaseauto’s blijven uitvoeren voor ALD Automotive. Afgelopen jaren was er al sprake van een structurele samenwerking tussen beide partijen. Dit wordt voortgezet door het winnen van de Europese tender door Macadam.

ALD Automotive is een internationale leasemaatschappij die wereldwijd inmiddels meer dan 1,63 miljoen voertuigen in haar vloot beheert. De samenwerking met Macadam in Europa betekent dat de Europese inspectiedienst Macadam de komende jaren de partner is van ALD Automotive voor de landen Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en de Baltische staten.     

Macadam Europe is marktleider met meer dan 500.000 inspecties per jaar. Sinds 1993 levert het inspectiebedrijf aan de in praktijk getoetste oplossingen en geavanceerde ondersteuningssystemen aan alle partijen die betrokken zijn bij het eindecontract- en remarketing proces in de autosector. Macadam Europe is inmiddels actief in 13 landen in Europa.

Een team van Macadam experts is dagelijks aanwezig op de remarketing locaties van ALD Automotive in Meerkerk en Nieuwendijk. Daar voeren zij de inspecties uit van eindecontract-, huur- en poolauto’s. Hun rapportage wordt gebruikt bij de beëindiging van leasecontracten. Ook worden deze ingezet voor het online remarketing platform Carmarket van ALD Automotive.

“In een eerlijke en open relatie met onze klanten is de inname van auto’s transparant en controleerbaar. Daarom is het hebben van een professionele partner op dit vlak essentieel. We zijn blij om de samenwerking met Macadam te kunnen voortzetten”, aldus Algemeen Directeur Jeroen Kruisweg van ALD Automotive.”


Gerhard Prent, Sales & Marketing Manager Macadam Nederland en Jeroen Kruisweg, Algemeen Directeur ALD Automotive Nederland.

Plaats op:
Datum: 5 december 2018
Bron: ALD Automotive
Gerelateerde artikelen  
16-01-2018 Nieuws Gerhard Prent Sales en Marketing Manager Macadam
29-10-2018 Video Gerhard Prent over de rol van Macadam bij inspecties
18-09-2018 Nieuws Macadam Nederland realiseert 50.000e fysieke inspectie
15-04-2019 Nieuws Macadam neemt inspectie activiteiten van CarCollect over
26-06-2012 Nieuws Macadam gaat voor Alphabet inname-inspecties verzorgen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,1 seconden.