Nieuws  
 

EVBox, fabrikant van laadpalen voor elektrische voertuigen, is door het Amerikaanse onderzoeksbureau Navigant Research Leaderboard uitgeroepen tot het beste bedrijf in zijn branche. EVBox werd beoordeeld op 12 verschillende criteria op het gebied van strategie en uitvoering en behaalde de hoogste scores. Het van oorsprong Amsterdamse bedrijf verkreeg zo de hoogste notering in het zogenaamde Navigant Research Leaderboard: EV Charging Network Companies report.

Navigant gaf verschillende redenen voor de toppositie van EVBox:

  • Het uitbreiden van technologische expertise in het bouwen van schaalbare laadoplossingen van 3 tot 350 kW (AC en DC), en het aansturen van innovatieve projecten (bijvoorbeeld op het gebied van draadloos opladen. Het Dutch Living Lab-project en de draadloze oplaadpilot in Rotterdam zijn hier mooie voorbeelden van).
  • Pionier met het Open Charge Point Protocol (OCPP) en initiatiefnemer bij het aangaan van partnerships met providers zoals EV Connect, ChargePoint en NewMotion.
  • Strategische partnerships met zonne-energie bedrijven, waaronder IBC Solar, die zich voorbereiden op de integratie van laadapparatuur met zonnetechnologie.
  • Moederbedrijf ENGIE is actief op het gebied van energie voor huishoudens, mobiliteit en slimme steden. Het bedrijf geeft EVBox vooruitzichten op aanhoudende groei.

Plaats op:
Datum: 14 december 2018
Categorie: Elektrisch rijden
Bron: EVBox
Gerelateerde artikelen  
11-07-2018 Nieuws EVBox neemt Franse branchegenoot EVTronic over
12-04-2019 Nieuws Samenwerking Mercedes-Benz met ENGIE voor elektrische laadpunten
07-12-2018 Nieuws EVBox wint gerenommeerde CES innovation award
12-10-2018 Nieuws EVBox en ChargePoint verbinden laadnetwerken
20-09-2018 Nieuws EVBox gaat voor 1 miljoen laadstations in 2025
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,98 seconden.