Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.

De nieuwe Opel Combo Tour is door de jury van het gerenommeerde AUTOBEST uitgeroepen tot ‘Best Buy Car of Europe 2019’. De jury – bestaande uit journalisten uit 31 Europese landen – was vooral te spreken over de uitstekende ‘value for money’. Met de overwinning versloeg de Opel Combo Tour vijf andere nieuwe modellen (Citroën C4 Cactus, Dacia Duster, Ford Focus, Kia Ceed en Toyota Corolla).De jury voelde alle deelnemers uitgebreid aan de tand op het Italiaanse Vairano-circuit. Na afloop waren alle juryleden het met elkaar eens: de Opel Combo Tour maakte de meeste indruk. De Opel biedt ultramoderne technologie, zoals adaptieve cruise controle, vermoeidheidsherkenning, een 180-graden achteruitrijcamera, een head-up display en ‘Flank Guard’ bescherming voor de zijkant van de auto. Tevens combineert de Combo Tour het comfort en de rijdynamiek van een personenauto met de veelzijdigheid van een Leisure Activity Vehicle. In de uitgebreide evaluatie nam de jury ook scores mee voor de gebruikerskosten, de verkrijgbaarheid van reserve-onderdelen en dealerdiensten. De winnaar van de ‘Best Buy Car of Europe 2019’ award moest onder de streep het beste totaalpakket leveren. De vijfde generatie Combo bleek uiteindelijk onverslaanbaar.

“We zijn zeer verheugd met het oordeel van de 31 onafhankelijke leden van de AUTOBEST-jury”, aldus Michael Lohscheller, CEO van Opel. “De Combo biedt simpelweg ontzettend veel auto voor je geld – dé sleutel om de titel ‘Best Buy Car of Europe’ in de wacht te slepen. De nieuwe Opel Combo Tour is een allround talent, in staat tot vrijwel alles. Het voertuig speelt een belangrijke rol in ons aanhoudende productoffensief. In de komende twee jaar introduceren we in totaal acht nieuwe modellen.”

Dan Vardie, oprichter en voorzitter van AUTOBEST: “De strijd tussen de finalisten was bijzonder hevig. De Opel Combo Tour wist samen met de Citroën Berlingo en Peugeot Rifter – deelnemend als één model, een primeur in onze geschiedenis – veel indruk te maken op de juryleden en verdient terecht de ‘Best Buy Car of Europe 2019’-titel. De winnende modellen zijn simpelweg de slimste keuze voor Europese klanten.”

Opel won in het verleden twee keer eerder een AUTOBEST-award: de Opel Corsa ontving de titel in 2007 en 2015. AUTOBEST presenteert de ‘Best Buy Car of Europe’ sinds 2000.

De Opel Combo is meteen bij zijn lancering al bijzonder succesvol; eerder dit jaar ontving Opel voor de Gesloten Bestel-uitvoering van de Combo al de titel ‘International Van of the Year 2019’.

Plaats op:
Datum: 18 december 2018
Bron: Opel Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
26-10-2018 Nieuws Nieuwe Opel Combo Tour op shortlist AUTOBEST-verkiezing
22-02-2019 Nieuws Flank Guard helpt deuken en krassen te voorkomen
27-12-2019 Nieuws Opel Corso volgens Autobest Beste Koop
12-09-2018 Nieuws Opel met twee wereldprimeurs op IAA Hannover
09-10-2017 Nieuws Nieuwe Opel Grandland X finalist voor AUTOBEST 2018
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,09 seconden.