Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas onthult Audi virtual reality voor op de achterbank. In de nabije toekomst kunnen passagiers films, computerspellen en andere interactieve content nog realistischer meemaken met behulp van VR-brillen. Het systeem reageert op de bewegingen van de auto. Als die een rechterbocht neemt, dan doen de achterpassagiers dat ook, in bijvoorbeeld een virtueel ruimteschip.

In Las Vegas demonstreert Audi de futuristische technologie met Marvel’s Avengers: Rocket’s Rescue Run, een virtual reality-beleving door Disney Games & Interactive Experiences. Op de beursvloer kunnen bezoekers op de achterbank van een Audi e-tron een VR-bril opzetten, waarna ze naar de ruimte worden getransporteerd. De e-tron speelt daarin de rol van een ruimteschip dat wordt bestuurd door Rocket, een Guardians of the Galaxy-personage dat eind april te zien is in de Marvel Studios-film ‘Avengers: Endgame’. Samen met hem vliegen gebruikers door een asteroïdengordel, waarbij de bewegingen van de auto worden gevolgd door het ruimteschip. Accelereert de e-tron, dan versnelt het schip. Neemt de e-tron een rechterbocht, dan draait het schip eveneens die kant op.

Plaats op:
Datum: 9 januari 2019
Bron: Aud
Gerelateerde artikelen  
10-01-2019 Nieuws Audi op CES 2019: een revolutie op entertainmentgebied
08-08-2018 Nieuws Audi toont concept supercar tijdens Pebble Beach
25-09-2018 Nieuws Audi e-tron: aftrap van een groots e-offensief
15-02-2019 Nieuws Eerste schetsen Audi Q4 e-tron concept
07-03-2019 Nieuws Audi Q4 e-tron concept
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,02 seconden.