Nieuws  
 

Prodrive Training B.V. introduceert een nieuwe website, identiteit en bedrijfsnaam. Het bedrijf dat zicht richt op veiliger, zuiniger en duurzamer autorijden gaat verder onder de naam Prodrive Academy. Met méér dan 25 jaar ervaring is het bedrijf naast de grootste in verhoogde rijvaardigheidstrainingen, ook uitgegroeid tot de meest innovatieve speler in het vakgebied voor automotive trainingen met onder andere brede kennis van nieuwe voertuigtechnologieën, ADAS systemen en elektrisch rijden. De nieuwe branding moet dit beter weerspiegelen.

De activiteiten die Prodrive uitvoerde onder de entiteiten Prodrive Automotive, Incentives en Professional worden tevens gebundeld onder de nieuwe naam Prodrive Academy. De activiteiten van de Race & Rally school zijn onlangs verkocht. Mark Maaskant, eigenaar van Prodrive Academy, voegt hier aan toe: “We willen eenduidiger richting onze klanten en de markt communiceren, met één identiteit en één gezicht in de vorm van Prodrive Academy”

Next-level Driving Experts
De toekomst is nu! Elektrische voertuigen, ADAS systemen, speed-pedelecs, nieuwe last-mile delivery oplossingen en slimme rij-hulp systemen. Prodrive Academy richt zich met haar trainingen en advies voor bedrijven meer op de toekomst en introduceert Next-level Driving experts. Met als missie het verkeer veiliger, schoner, zuiniger en efficiënter te maken met als uiteindelijk doel geen verkeersdoden meer en schonere lucht.

Prodrive Academy richt zich met name op de automotive sector en organisaties met een wagenpark. In de automotive sector ondersteunt en begeleiden ze fabrikanten, importeurs en dealerbedrijven met onder andere model introducties, dealer trainingen, verificatie trainingen voor de sales organisatie en gebruikerstrainingen met als doel een betere user experience voor nieuwe klanten. Daarnaast helpt het werkend Nederland om veiliger, zuiniger en schoner onderweg te zijn. Met zowel trainingen, coaching en advies in een veilig rijden beleid en interventies op maat helpen ze corporates, MKB en overheidsinstanties met het realiseren van hun doelstellingen omtrent verkeersveiligheid en/of schade/CO2 reductie.

Plaats op:
Datum: 14 januari 2019
Bron: Prodrive
Gerelateerde artikelen  
20-08-2018 Nieuws Emodz, Later Academy en Prodrive Training bundelen expertise en kennis
06-05-2019 Nieuws Wagenparken steeds moeilijker te verzekeren
05-01-2012 Nieuws Rijtraining zorgt voor 16% CO2-reductie bij bouwproject
02-07-2010 Nieuws Prodrive Race & Rally School met nieuwe racecursus
29-03-2017 Video Flitsinterview met Prodrive Trainingen tijdens de XPOfleet Management Day
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.