Nieuws  

De Mobiliteitsmanager van het jaar award is een vakprijs, voor én door vakgenoten. Tijdens het event Fleet Mobility Live, dat plaatsvindt op 21 mei 2019 in het NBC in Nieuwegein, wordt voor de negentiende keer de prestigieuze Mobiliteitsmanager van het jaar award uitgereikt. Vanaf vandaag is het mogelijk om uzelf aan te melden of een vakgenoot of relatie te nomineren.

Kent u (of bent u) een mobiliteitsmanager die zich in het afgelopen jaar heeft onderscheiden door in zijn of haar organisatie bijvoorbeeld;

  • een modern flexibel mobiliteitsbeleid te ontwikkelen én te implementeren,
  • of een enorme kosten- en CO2 reductie te realiseren,
  • of door succesvol de laatste (technologische) innovaties in te passen.


Kortom kent u (of bent u) een allround mobiliteitsmanager die een aantoonbaar resultaat geboekt heeft, dan is het tijd om in actie te komen!

Finalisten 2018
Gertjan Sybrandi (Stedin) ontving vorig jaar de award uit handen van zijn voorganger Arjen Juurlink (Friesland Campina). De jury had vooral bewondering voor de ambitieuze plannen van Gertjan rondom elektrisch rijden, zoals uitsluitend de inzet van volledig elektrische auto’s in 2020. Gertjan was één van de drie finalisten naast duo Leen den Bakker & Randolph Delwel (IBM) en Eric Versluis (Rabobank). Dit jaar is Gertjan toegetreden tot de jury en zal mede bepalen wie zijn opvolger gaat worden.

Samenstelling awardcommissie
De “Mobiliteitsmanager van het jaar award” jury bestaat uit Tineke de Wolff (Eneco), Daan Bieleveld (DSM), Arjen Juurlink (FrieslandCampina), Ronald Postma (Syndesmo), Gertjan Sybrandi (Stedin) en Henk Winckens (Enexis).

Aanmelden of nomineren?
Via de website mobiliteitsmanageraward.nl kunt u uzelf aanmelden of nomineren. Aanmelden kost slechts enkele minuten tijd via het nominatieformulier. De sluitingsdatum is vrijdag 1 maart.

Plaats op:
Datum: 17 januari 2019
Bron: Heliview
Gerelateerde artikelen  
18-01-2018 Nieuws Wie wordt de Mobiliteitsmanager van het jaar 2018?
17-01-2020 Nieuws Wie wordt de Mobiliteitsmanager van het jaar 2020?
10-01-2019 Nieuws Verkiezing mobiliteitsmanager 2019
26-03-2018 Nieuws Finalisten Mobiliteitsmanager van het Jaar bekend
14-01-2016 Nieuws Wie wordt de nieuwe Mobiliteitsmanager van 2016
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.