Nieuws  

Kia Motors Nederland B.V. en ALD Automotive hebben hun samenwerking verlengd. Eerder deze week werd door de twee partijen de handtekening onder een nieuw contract gezet. Hiermee blijft ALD Automotive ook de komende jaren verantwoordelijk voor zowel de operationele als private leasecontracten die door de Kia-dealers worden afgesloten. Beide partijen hebben als doel om verder te groeien in zowel vloot als in tevredenheid bij zakelijke klanten, private leaserijders en de Nederlandse Kia-dealers.

De combinatie van Kia Motors Nederland B.V. en Kia Autolease, een activiteit van
ALD Automotive, is de afgelopen jaren uiterst succesvol gebleken. De samenwerking tussen de twee partijen is in 2010 gestart en sindsdien is Kia uitgegroeid tot een sterk merk binnen de captive vloot van ALD Automotive. “Hiermee is Kia voor ons een zeer waardevolle en betrouwbare partner geworden”, aldus Jeroen Kruisweg, algemeen directeur van ALD Automotive. “Ons aandeel in het private lease-segment heeft door de intensieve samenwerking een sterke groei doorgemaakt. Het is een groot compliment dat Kia het vertrouwen heeft deze groei samen met ons verder uit te bouwen.”

Léan Verstoep, Managing Director Kia Motors Nederland B.V.: “Het succes is te verklaren door de stijgende populariteit van ons merk op de Nederlandse markt. Niet in de laatste plaats door de groei van Kia in de zakelijke markt en zeker ook door de groei van private lease. Kia Autolease onderscheidt zich in goede service richting onze klanten en bewijst keer op keer business partner te zijn voor het Kia-dealernetwerk. Wij hebben opnieuw gekozen voor
ALD Automotive omdat zij een succesvolle en innovatieve partner is, die de mogelijkheid heeft in te spelen op huidige en toekomstige marktontwikkelingen, oog heeft voor onze klanten én het Kia-dealernetwerk centraal stelt.”


Jeroen Kruisweg, algemeen directeur ALD Automotive en de heer K.Y. Kim, president van KIA Motors Nederland zetten hun handtekening onder de nieuwe overeenkomst en verlengen hiermee de samenwerking.

Plaats op:
Datum: 31 januari 2019
Bron: ALD Automotive
Gerelateerde artikelen  
14-03-2018 Loopbaan Pravin Chaturi Indirect Sales Director ALD Automotive Nederland
14-03-2018 Nieuws Pravin Chaturi Indirect Sales Director ALD Automotive Nederland
19-04-2018 Nieuws ALD Automotive nieuwe captive voor Mazda in Nederland
20-02-2018 Nieuws Vloot ALD Automotive groeit met 23 procent
04-03-2019 Nieuws ALD neemt Sternlease over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,1 seconden.