Nieuws  
 

Het programma van rEVolution,’s werelds grootste conferentie op het gebied van duurzame mobiliteit, is bekend. Martin Roemheld, hoofd van eMobility Services bij Volkswagen, gaat tijdens zijn keynote spreken over Volkswagen’s strategie op het gebied van elektrisch rijden. ChargePoint en EVBox, de twee grootste fabrikanten van elektrische laadstations ter wereld, gaan samen brainstormen om het onmogelijke waar te maken: elektrisch autoladen zo makkelijk maken als het opladen van je smartphone. Het event wordt georganiseerd door EVBox, marktleider in laadoplossingen voor elektrische auto's.

Andere nieuw bekende sprekers en workshophosts zijn onder andere Anton Rosier (CEO Carver), Thomas Deloison (Mobility Director WBCSD), en Sandra Roling (Hoofd van EV100 bij TheClimateGroup). Dagvoorzitter van rEVolution 2019 is eMobility influencer Roger Atkins. Tijdens het evenement 19 maart 2019 in de Westergastfabriek in Amsterdam komen zo’n 1000 professionals samen.  

rEVolution 2019 brengt mensen samen om oplossingen te vinden: oplossingen voor onze vervuilde steden, de stijgende zeespiegel, de opwarming van de aarde en veel meer. rEVolution wil daarbij zelf het goede voorbeeld geven:

  • De evenementenlocatie, de Westergasfabriek in Amsterdam, is een schoolvoorbeeld van duurzame herontwikkeling en wil 100% duurzaam zijn.
  • Er zijn alleen partnerships met duurzame cateraars en er zijn vooral vegetarische opties.
  • Groene energie die opgewekt wordt uit afval
  • Korting op elektrisch transport naar en van het evenement en de stad.
  • Hergebruik van zo veel mogelijk materiaal uit voorgaande edities en gelimiteerd gebruik van wegwerp goodies en giveaways.

Plaats op:
Datum: 8 februari 2019
Categorie: Elektrisch rijden
Bron: EV Box
Gerelateerde artikelen  
02-04-2019 Nieuws Vliegen meest gehoorde klimaatzonde tijdens rEVolution 2019
08-11-2018 Nieuws EVBox bevestigt eerste grote namen voor rEVolution
07-03-2018 Nieuws Grootste mobiliteitsbrainstorm van de wereld in Amsterdam
10-04-2019 Nieuws EVBox wint Red Dot Award voor Level 2 laadstation
20-09-2018 Nieuws EVBox gaat voor 1 miljoen laadstations in 2025
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,01 seconden.