Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

EVBox en designbureau VanBerlo uit Eindhoven hebben de prestigieuze iF DESIGN AWARD 2019 gewonnen. De iF DESIGN AWARD is een van de internationaal gerenommeerde prijs voor industrieel ontwerp. Het door EVBox en VanBerlo ontwikkelde laadstation Level 2 won in de categorie Automobiles.  


Het Level 2 laadstation is ontworpen om wereldwijd de markt voor werkplekken en commerciële laadpunten te veroveren. Het ontwerp is eigentijds en simpel. Het laadstation is bestand tegen weersomstandigheden van -30 tot +60 graden Celsius en is gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Dat is nodig omdat er wereldwijd in snel tempo meer laadstations bijkomen.
 
Wijnand Diemer, Head Product Management bij EVBox: ‘We hebben meer dan twee jaar keihard gewerkt aan de ontwikkeling van het Level 2 laadstation. Het is ontzettend gaaf dat we deze prijs winnen.  Laadstations komen steeds meer voor in het straatbeeld. Uiterlijk en design zijn daarom belangrijk. Gebruikers willen een mooi laadstation dat goed en simpel werkt. Deze prijs bevestigt dat we op dat vlak de goede weg zijn ingeslagen.’

Plaats op:
Datum: 13 februari 2019
Categorie: Elektrisch rijden
Bron: EVBox
Gerelateerde artikelen  
10-04-2019 Nieuws EVBox wint Red Dot Award voor Level 2 laadstation
07-12-2018 Nieuws EVBox wint gerenommeerde CES innovation award
20-09-2018 Nieuws EVBox gaat voor 1 miljoen laadstations in 2025
11-07-2018 Nieuws EVBox neemt Franse branchegenoot EVTronic over
12-10-2018 Nieuws EVBox en ChargePoint verbinden laadnetwerken
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.