Nieuws  
 

Steeds vaker staat de winst van het autobedrijf onder druk. Met de kennissessie ‘Stuur uw autobedrijf naar meer winst’ op dinsdag 5 maart 2019 geeft veilinghuis BCA iedereen in de branche praktische tips en adviezen om het rendement te vergroten. Tijdens de bijeenkomst delen drie automotive experts, waaronder Paul de Vries, hun kennis en ervaring.

Hoe haal je meer rendement uit het autobedrijf? Het is een vraag die veel ondernemers op dit moment bezighoudt. Eén van de manieren om de winst te vergroten, is strakker sturen op het proces van inkoop/inruil en de verkoop van gebruikte voertuigen. Tijdens de eerste BCA kennissessie van het nieuwe jaar, op dinsdag 5 maart, geven drie experts tips op financieel, operationeel en commercieel vlak.

Rendement
Voor de kennissessie heeft BCA drie sprekers. De eerste is Johan Berkouwer van het gespecialiseerde automotive accountantskantoor Van Ree Accountants. Berkouwer geeft adviezen over fiscaliteit en finance. Tony Vrijsen van BCA vertelt vervolgens hoe autobedrijven de omloopsnelheid van de voorraad kunnen vergroten en welk effect dit heeft op het rendement. Tot slot komt Paul de Vries van Digital Car Dealer Workshop (#DCDW) en bekend van eBay en Marktplaats aan het woord. De Vries geldt als dé autoriteit op het gebied van online marketing in de autobranche en weet als geen ander hoe autobedrijven hun eigen meerwaarde online kunnen verkopen.

Informatie delen
Iede Aukema, algemeen directeur van BCA in Barneveld: “Wij vinden het belangrijk om onze kennis met de autobranche te delen. Als het goed gaat met de branche, gaat het goed met ons. Daarom organiseren wij een aantal keren per jaar kennissessies voor iedereen die actief is in de autobranche. De eerste kennissessie van 2019 staat in het teken van sturen naar meer winst. Door een aantal experts aan het woord te laten, delen we waardevolle informatie waarmee autobedrijven het rendement in een paar overzichtelijke stappen kunnen verbeteren.”

Gratis deelname
Deelname aan de BCA kennissessie is gratis. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.bca.com/kennissessie. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus snel aanmelden is gewenst. De kennissessie is inclusief ontbijt en vindt plaats op dinsdag 5 maart 2019 bij BCA in Barneveld. Na afloop van de bijeenkomst kunnen deelnemers om 11.00 uur de BCA Mix veiling bijwonen.

Plaats op:
Datum: 20 februari 2019
Bron: BCA
Gerelateerde artikelen  
27-07-2016 Nieuws Paul de Vries start online trainingen voor automotive branche
14-05-2018 Video Kennissessie: Telematica, Big Data en Dataprivacy
19-07-2018 Video Kennissessie B2B marketing
13-01-2010 Nieuws Social Media en zoekmachinemarketing voor autobranche
02-03-2012 Nieuws Omzetwaarde gebruikte-autosector bedraagt 24 miljard
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,23 seconden.