Nieuws  

In de nieuwe Opel Combo gaan families en professionals veiliger en comfortabeler dan ooit op weg. De Combo biedt twintig rijassistentiesystemen, meer dan elke andere MPV of bedrijfswagen in zijn klasse. De Opel Combo Tour personenauto (AUTOBEST Best Buy Car of Europe 2019) en de Opel Combo bedrijfswagen (International Van of the Year 2019) bieden daardoor het hoogste niveau van veiligheid en comfort in hun klasse.De nieuwe Opel Combo is vanaf het begin ontwikkeld als een personenauto – dus niet als een bedrijfswagen waaraan later elementen van een personenauto worden toegevoegd. Beroepsmatige gebruikers van de Combo bedrijfswagen kunnen dan ook over dezelfde uitrusting, assistentiesystemen en hetzelfde comfort profiteren als gezinnen in de Combo Tour personenauto.
Talrijke rijassistentiesystemen – van Adaptieve Cruise Control, Forward Collision Alert met voetgangersdetectie en Lane Keep Assist tot vermoeidheidsassistent,  verkeersbordherkenning en Hill Start Assist – verhogen de veiligheid voor zowel professionals als gezinnen.

Een baanbrekende veiligheidsoptie voor de Combo gesloten bestelwagen is de Surround View camera. Een camera boven de achterdeuren biedt een nadrukkelijk beter zicht naar achteren, wat achteruit rijden en parkeren veiliger en eenvoudiger maakt. De beelden van de camera worden getoond op een 5-inch kleurenscherm in het dashboard. Een tweede camera, geplaatst in de buitenspiegel aan passagierszijde, verkleint de dode hoek aan de rechterzijde. Als voetgangers of fietsers zich in deze dode hoek bevinden als de auto naar rechts afslaat, verschijnen de beelden van deze camera op het scherm – een belangrijke bijdrage aan de veiligheid van alle weggebruikers.

Plaats op:
Datum: 22 februari 2019
Bron: Opel Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
12-09-2018 Nieuws Opel met twee wereldprimeurs op IAA Hannover
18-12-2018 Nieuws Combo Tour van Opel maakt veel indruk
21-08-2018 Nieuws Nieuwe Opel Combo Tour
26-10-2018 Nieuws Nieuwe Opel Combo Tour op shortlist AUTOBEST-verkiezing
17-05-2019 Nieuws Nieuwe Opel Movano is volledig connected
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.