Nieuws  
 

Stapp.in, leverancier autodeeloplossingen voor zowel de zakelijk als particulier markt, heeft een deel van haar activiteiten gesplitst en lanceert daarmee een nieuw label onder de naam VECORE. VECORE richt zich op het leveren van een oplossingsvolledig autodeeltechnologie-systeem waarmee mobiliteitsplatformen, wagenparkbeheerders, leasemaatschappijen en autoverhuurders een enorme efficiencyslag kunnen maken. Stapp.in blijft zich richten op autodeelprojecten binnen communities.

De autodeeltechnologie is ontwikkeld voor autodeelformule Stapp.in. Stapp.in geeft door middel van een gebruiksvriendelijke en betrouwbare app 24/7 toegang tot een deelauto. Op basis van deze gebruikerservaring heeft Stapp.in haar techniek verder ontwikkeld en verbeterd. Deze ontwikkeling heeft ertoe geleid dat Stapp.in haar bedrijfsactiviteiten wil splitsen. Stapp.in blijft zicht richten op autodeelprojecten binnen communities. VECORE richt zich op het leveren van de technologie waarmee wagenparkbeheerders, autoverhuurders, mobiliteitsplatformen en leasemaatschappijen een enorme efficiencyslag kunnen maken en waardoor kosten en milieubelasting flink gereduceerd worden.

De in eigen beheer ontwikkelde en CE-gecertificeerde techniek van VECORE zorgt ervoor dat gebruikers 24/7 toegang hebben tot het wagenpark zonder fysieke sleuteloverdracht. Ook biedt het systeem een eco-score, rijgedrag-analyse, GPS-tracking en een slimme planningsmodule waarmee het wagenpark optimaal benut wordt. Hiermee is het voor leasemaatschappijen, autoverhuurders en vlootbeheerders mogelijk allerlei mobiliteitsdiensten via één platform te ontsluiten en hun eindgebruikers Mobility as a Service (MaaS) aan te bieden. MaaS staat voor een transitie in de mobiliteit waarbij de gebruiker mobiliteit inkoopt, in plaats van te investeren in transportmiddelen.
 
Volgens oprichter Reinald Bronkhorst is het nieuwe label VECORE een belangrijke stap voor de organisatie. “De laatste jaren hebben we ontzettend veel geïnvesteerd in de technische (door)ontwikkeling van het meest oplossingsvolledige B2B en B2C autodeelplatform van Nederland. De splitsing past bij de ontwikkelingen van de markt en sluit ook aan bij de ambitie om de activiteiten van autodeeltechniek verder uit te breiden. Door het grote aantal functionaliteiten en de flexibiliteit van onze technologieplatform kunnen wagenparken tot wel 40% besparen.”

Plaats op:
Datum: 25 februari 2019
Categorie: Autohuur / deelauto's
Bron: Vecore (voorheen Stapp.in)
Gerelateerde artikelen  
27-11-2018 Nieuws Ruim miljoen euro voor Stapp.in om autodeeloplossing op te schalen
11-06-2019 Video Reinald Bronkhorst van Vecore
20-11-2017 Video Reinald Bronkhorst van Stapp.in over zakelijk autodelen
17-10-2017 Video Flitsinterview met Stapp-in tijdens Ecomobiel 2017
12-01-2018 Achtergrondartikelen Flexibiliteit en duurzaamheid bieden kansen op nieuwe businessmodellen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.