Nieuws  

Het beheer van een vloot, ongeacht of het een wagenpark, trucks, treinen, vliegtuigen of materieel betreft, kan een tijdrovende en kostbare klus zijn. Daarbij is er steeds vaker de vraag vanuit de organisatie om efficiënt en energiezuinig met voertuigen om te gaan. Om geen onnodige ritten te maken, het brandstofverbruik te beperken, slimmer mensen en materieel in te plannen en veilig rijden te stimuleren. Waarbij de organisatie de centrale regie wil hebben, maar de berijder wel eenvoudig toegang heeft tot zijn eigen gegevens. Dit alles met een waterdicht systeem, voorzien van het Keurmerk Registratiesystemen, dat voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst.

Transscope lanceerde haar eerste ritregistratiesysteem ruim 25 jaar geleden. In die tijd is er veel aan de opzet en werking gewijzigd en zijn er de nodige nieuwe toepassingen ontwikkeld. Allemaal met het doel de wagenparkbeheerder en de bestuurder beter te ondersteunen. Ook deze nieuwste versie van de BlackboxXP en de bijbehorende app hebben dat als insteek.      

Henk-Jan Kienhuis, directeur, over deze nieuwe versie: “Door dagelijks het gesprek met de gebruikers van ons wagenpark informatie systeem aan te gaan en ze expliciet te vragen naar hun bevindingen en aanvullende wensen en eisen zijn we erin geslaagd om een nog betere versie van onze Blackbox te lanceren. Deels zit de vernieuwing in het nog beter meten en tracken van uiteenlopende voer- en vaartuigen en materieel en het beter inzichtelijk maken van de locatie voor de fleet manager. Maar ook hebben we nu meer aandacht voor energie- en kostenbesparing en de zwaarte van de lading. Door dit te combineren met een handig app is het voor de chauffeur ook eenvoudiger in gebruik.”   

Plaats op:
Datum: 6 maart 2019
Bron: Transscope Voertuigsystemen B.V.
Gerelateerde artikelen  
14-10-2019 Achtergrondartikelen Milieu Peil Box zet nieuwe standaard voor milieumetingen
23-10-2012 Nieuws Transscope voorziet 150 auto’s van Bikkel van blackbox
27-08-2013 Nieuws HTM bespaart op schadekosten met Transscope blackbox
13-05-2013 Nieuws Transscope koppelt blackbox met RFID identicatie
01-09-2013 Achtergrondartikelen “Grip op het wagenpark. Daar draait het om bij een blackbox”
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,1 seconden.