Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 


Na de succesvolle Flex Challenge in 2018, daagt Enpuls ook dit jaar professionals, startups, scale-ups, gevestigde bedrijven, studenten en kennisinstituten uit om dé oplossing voor nieuwe energie in te dienen. De Enpuls Challenge richt zich op vier thema’s die een bijdrage moeten leveren aan het nagenoeg halveren van de CO2-uitstoot in 2030. Geïnteresseerden kunnen vanaf 15 maart hun concept indienen op één van de vier uitdagingen. De winnaars kunnen rekenen op uitgebreide ondersteuning van Enpuls bij het realiseren van hun concept.

Vier uitdagingen
De afgelopen weken heeft Enpuls vier challenges bekend gemaakt waarop deelnemers zich in kunnen schrijven. De vier challenges refereren aan het klimaatakkoord, dat als doel heeft om de uitstoot van broeikasgassen in 2030 te reduceren met 49% t.ov. 1990.

De vier uitdagingen zijn:

  1. Duurzame energieproductie: hoe kan 50 gigawatt aan weersafhankelijke energieproductie worden geïntegreerd in het energiesysteem?
  2. Duurzame mobiliteit: hoe kunnen we de mobiliteitsbehoefte van de consument en het bijbehorende energiesysteem, verduurzamen en verbeteren tegen een eerlijke prijs?
  3. Duurzame warmtevoorziening: hoe kunnen we Nederland er warm bij laten zitten, nu en in een aardgasvrije toekomst?
  4. Rol van gemeenten in de energietransitie: hoe kunnen we gemeenten helpen om hun centrale rol in de energietransitie te pakken?

Plaats op:
Datum: 15 maart 2019
Bron: Enpuls
Gerelateerde artikelen  
14-06-2019 Nieuws QuinteQ en Sobolt winnen Enpuls Challenge
01-02-2018 Nieuws Enpuls start met Flex Challenge
21-02-2018 Nieuws De elektrische auto wordt de toekomst
21-02-2017 Nieuws Enpuls en Social Charging starten pilot voor delen laadpalen Enexis Groep
17-10-2017 Achtergrondartikelen Nederland nog lang niet klaar voor emissieloos elektrisch rijden
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,13 seconden.