Nieuws  
 

De mobiliteits-hub van Hely bij De Koepel is geopend en de eerste ritten zijn gemaakt. Voor de bewoners van Haarlem is het nu mogelijk om via de Hely app een auto, elektrische bakfiets, e-bikes en reguliere fietsen te gebruiken.

Haarlem reist vanaf nu slim, leuk en duurzaam. De hub is te vinden bij de Koepel gevangenis op Harmenjansweg 4. ‘‘We willen op innovatieve manieren de parkeerdruk tegengaan in de buurt en denken dat de behoefte aan deelvervoer in deze buurt ook sterker wordt door de herontwikkeling van de Koepel tot een multifunctioneel terrein met een divers publiek ‘’, aldus Ynte Bakhuizen, Kwartiermaker voor Stichting Panopticon. Gebruikers van Hely uit andere steden bevestigden al dat ze nu minder behoefte hebben aan een (tweede) auto.
Met Hely heb je voor iedere rit een geschikt vervoermiddel, omdat je via één app meerder soorten deelvervoer kan gebruiken. Met Hely ben je flexibel en heb je geen zorgen meer over onderhoud, parkeerdruk of hoge vaste lasten. Alles is geregeld. ‘‘We willen zo deelvervoer toegankelijker maken. Door meerdere vervoermiddelen aan te bieden kunnen bewoners een duurzame keuze maken. Boodschappen halen met de bakfiets is bijvoorbeeld een goed alternatief voor de auto ‘’ aldus Tarik Fawzi, Co-Founder van Hely.

Plaats op:
Datum: 12 april 2019
Categorie: Autohuur / deelauto's
Bron: Hely Hub
Gerelateerde artikelen  
25-03-2019 Nieuws Amsterdamse primeur voor Buiksloterham met elektrisch deelvervoer van Hely
05-06-2019 Nieuws Utrecht start met eerste multimodale mobiliteitshub Hely
14-02-2019 Nieuws Delft start met eerste multimodale mobiliteitshub Hely
20-05-2019 Nieuws Den Haag blij met opening nieuwe deelvervoer-hubs Hely
14-11-2019 Nieuws Alle soorten deelvervoer binnen één app
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.