Nieuws  
 

De finalisten voor de prestigieuze ‘Mobiliteitsmanager van het jaar-award’ zijn bekend! De award daagt organisaties uit om tot slimme oplossingen te komen op het gebied van mobiliteit. De awardcommissie, is na beoordeling van de inzendingen tot een shortlist van uiteindelijk 3 finalisten gekomen. De jury heeft deze drie genomineerde gekozen vanwege hun bewezen prestaties en innovatieve karakter.  

En de drie finalisten voor 2019  zijn……
•    Tamara Gieze; zij is HR & Facility manager bij Arup
•    Jeroen Brink; hij is ketenmanager mobiliteit bij Alliander
•    Arno Veenman; hij is adviseur expertise HR bij De Volksbank N.V.

In de maand april worden de finalisten aan de tand gevoelt door de vakjury. Tijdens dit gesprek krijgen ze uitgebreid de mogelijkheid om hun nominatie toe te lichten. Traditiegetrouw wordt de award tijdens het evenement Fleet Mobility Live uitgereikt.

And the winner is…
De Mobiliteitsaward is in het leven geroepen om mobiliteitsmanagers te prijzen, die op creatieve en innovatieve wijzen met oplossingen komen op het gebied van mobiliteit voor medewerkers en daarnaast Nederland op een groene, gezonden en slimme manier bereikbaar houden. Wilt u deelnemen aan het event en aanwezig zijn bij de uitreiking, bezoek dan de website van het event: www.fleetmobilitylive.nl.

Samenstelling jury
De jury voor ‘Mobiliteitsmanager van het jaar award’ bestaat uit Tineke de Wolf (Eneco), Daan Bieleveld (DSM), Arjen Juurlink (FrieslandCampina), Ronald Postma (Syndesmo), Gertjan Sybrandi (Stedin) en Henk Winckens (Enexis).

Plaats op:
Datum: 15 april 2019
Bron: Heliview
Gerelateerde artikelen  
26-03-2018 Nieuws Finalisten Mobiliteitsmanager van het Jaar bekend
17-01-2020 Nieuws Wie wordt de Mobiliteitsmanager van het jaar 2020?
17-01-2019 Nieuws Wie wordt de Mobiliteitsmanager van het jaar 2019?
12-04-2017 Nieuws Finalisten Mobiliteitsmanager van het Jaar award 2017 bekend
18-01-2018 Nieuws Wie wordt de Mobiliteitsmanager van het jaar 2018?
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.