Nieuws  
 

Vergelijkingssite Autoverzekering.nl werkt vanaf heden samen met Rolls, marktleider op het gebied van software die het mogelijk maakt premies en verzekeringsvoorwaarden nauwkeurig te vergelijken. Dankzij dit partnerschap kan Autoverzekering.nl Nederlandse consumenten voortaan nog preciezer, sneller en betrouwbaarder advies geven over de meest voordelige premiekeuze.

Om premies zo goed mogelijk te berekenen en de beste vergelijking te kunnen maken is het belangrijk om dezelfde voertuigdata te gebruiken als verzekeraars. Rolls, dat wordt gebruikt door importeurs, dealers, leasemaatschappijen en 95 procent van de verzekeraars, maakt dit mogelijk.

Autoverzekering.nl is de enige vergelijkingssite in Nederland die de hele autoverzekeringsmarkt vergelijkt, zowel als het gaat om directe deals als affiliates. Hierdoor kunnen ze klanten voorzien van het meest uitgebreide premieadvies en helpen bij het vinden van de deal die het beste bij ze past.

Frederik van der Veen, CEO van Autoverzekering.nl, licht toe: “We zijn ontzettend blij met deze samenwerking. Een klein verschil in gebruikte data kan bij klanten voor verrassingen zorgen. Wij helpen consumenten te besparen, dus het is heel belangrijk dat we klanten accurate en scherpe prijzen kunnen tonen. De samenwerking met Rolls zorgt hiervoor. De snelheid van onze site is verbeterd en de getoonde premies zijn nu identiek aan die op de sites van verzekeraars. Doordat wij de hele markt vergelijken, kunnen we klanten nu nog efficiënter en beter helpen bij het vinden van de meest voordelige deals.”

Laurens Schoonhoven, commercieel manager van Rolls, is ook zeer content over de samenwerking. "We zijn verheugd en trots dat we middels deze samenwerking nog een vergelijkingssite aan ons portfolio toe hebben gevoegd en hierdoor onze positie als marktleider verstevigen. Als Rolls willen we bewerkstelligen dat de premies binnen de verzekeringsketen overal gelijk zijn. De autodata van ons zusterbedrijf Autotelex in combinatie met onze Rolls premie-engine zorgt ervoor dat altijd de juiste premies en voorwaarden worden getoond."

Plaats op:
Datum: 19 april 2019
Categorie: Markt en onderzoek
Gerelateerde artikelen  
27-08-2019 Nieuws Stijging van ruim 11 procent voor WA-autoverzekering
15-05-2019 Nieuws Maastricht duurste stad om je auto te verzekeren
23-02-2012 Nieuws Premie autoverzekering vorig jaar met 11 procent gestegen
17-11-2017 Nieuws Exact dezelfde autoverzekering tot 460 euro duurder in dezelfde straat
16-08-2011 Nieuws Premies autoverzekering al 11% gestegen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,07 seconden.