Nieuws  
 

TomTom Telematics lanceert het programma OEM.connect. Met dit programma kunnen autofabrikanten nieuwe auto’s verbinden met het TomTom Telematics Service Platform. Zo zijn hun nieuwe voertuigen, zodra ze van de band rollen, geschikt zijn voor onder andere WEBFLEET en NEXTFLEET. TomTom Telematics is recent overgenomen door Bridgestone.

De eigenaren van voertuigen van deze fabrikanten hebben dan toegang tot de standaard applicaties van TomTom Telematics, waarmee ze de efficiëntie, productiviteit en veiligheid van hun wagenpark vergroten.

Zelfs wanneer een wagenpark uit een combinatie van auto’s, bestelwagens of vrachtwagens van verschillende fabrikanten bestaat, worden de gegevens van ieder voertuig op dezelfde standaardmanier weergegeven in hetzelfde interface. Dit maakt het vergelijken en analyseren van voertuigen eenvoudig. Autofabrikanten profiteren zo van alle voordelen die TomTom Telematics biedt op het gebied van de connected car.

Ervaring met telematics
TomTom Telematics heeft meer dan 20 jaar ervaring in telematics en fleetmanagement, legt Thomas Becher, VP Business Development bij TomTom Telematics uit. “Door onze samenwerking met toonaangevende autofabrikanten als Groupe PSA en Renault en het gebruik van BMW CarData laten we zien dat onze ervaring onmisbaar is om het volle potentieel, zowel financieel als voor de eindgebruiker, van connected cars te benutten”, aldus Thomas Becher.

Benoît Joly, Head of Services Business bij Renault, voegt daaraan toe: “Omdat de eisen van zakelijke gebruikers erg variëren afhankelijk van hun branche, en omdat er zoveel verschillende behoeften zijn per sector en land, werkt Renault samen met TomTom Telematics, één van de bekendste telematics-aanbieders die voldoet aan de eisen van ieder bedrijf. Als onderdeel van het Renault EASY CONNECT for fleet-ecosysteem van connected car diensten, kunnen zakelijke gebruikers hun wagenparkbeheer vereenvoudigen en kosten verlagen. En dat alles met veilige en betaalbare connectiviteit.”

Gecertificeerd
De vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van connected car data die verwerkt wordt op het TomTom Telematics Services Platform is gecertificeerd volgens de ISO/IEC 27001 standaard.

Plaats op:
Datum: 23 april 2019
Bron: TomTom Telematics
Gerelateerde artikelen  
04-10-2018 Video René de Jong van TomTom Telematics
25-04-2017 Nieuws Samenwerking TomTom Telematics en BP voor wagenparkbeheer
20-03-2017 Nieuws TomTom Telematics op de XPOfleet Management Day 2017
01-10-2019 Nieuws TomTom Telematics heet nu officieel Webfleet Solutions
20-10-2017 Nieuws LeasePlan en TomTom Telematics gaan samenwerken
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.