Nieuws  
 

De automotive markt is ontwikkeling. Ook als het gaat om het internationaal inkopen en verkopen van auto’s. ACT Car Trade, expert in B2B car trade, ondersteunt bedrijven bij het creëren van een grotere afzetmarkt binnen Europa.

“De tijd dat er alleen binnen de landsgrenzen ‘geshopt’ wordt voor auto’s is voorbij”, aldus Niek Hertsenberg, CEO AutoBinck Car Distribution & Retail. “Het is voor bedrijven steeds interessanter om binnen Europa grotere afzetmogelijkheden aan te boren. Daarom hebben we ACT Car Trade (www.act-cartrade.com) opgericht. Door onze AutoBinck achtergrond hebben we een groot internationaal netwerk, veel kennis van de markt en ervaring met export en transport. Precies passend bij de ontwikkeling in de markt. ACT Car Trade kijkt slim naar de prijzen in de verschillende landen en combineert dat met schaalgrootte, met als resultaat scherpe prijzen voor onze klanten.”

In veel Europese landen is er ook een grote markt voor goede en betaalbare occasions. Veel dealers en autobedrijven kunnen echter vaak met moeite de gewenste auto vinden en leveren. Kopers van tweedehands exemplaren shoppen bovendien steeds meer online in het buitenland. “ACT Car Trade helpt retailers hun voorraad aan te vullen met courante occasions. We hebben inzicht in het aanbod en kunnen daardoor snel vrager en aanbieder met elkaar in contact brengen”, zegt Niek Hertsenberg.

Plaats op:
Datum: 23 april 2019
Bron: ACT Car Trade
Gerelateerde artikelen  
21-02-2017 Nieuws VWE lanceert Voorraad Nederland
04-08-2011 Nieuws Fiat 500 nu ook leverbaar in 90g/km versie
21-03-2019 Achtergrondartikelen Sterke groei export plug-in hybrides
24-09-2013 Nieuws AVN Group met particuliere Autoveiling Verkoopservice
15-01-2019 Nieuws Occasionmarkt 2019: online en transparant
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.