Nieuws  
 

Medewerkers van de Politie Eenheid Oost-Nederland kunnen een week lang gratis een high speed e-bike proberen. Fietsen van Stenis uit Warnsveld leverde de e-bike af bij het hoofdbureau in Apeldoorn. Jolanda Aalbers, directeur bedrijfsvoering, en Leander Witjes, projectleider Slimme Mobiliteit en Emissie-loos, namen als fietsambassadeurs van de Politie vanmiddag de snelle e-bike in ontvangst. “Wij moeten natuurlijk wel het goede voorbeeld geven”, vindt Aalbers.
 
De bestaande parkeerproblemen op het bureau groeien de komende jaren nog verder, als er niet wordt ingegrepen. De (high speed) e-bike is voor de Politie het geheime wapen in de strijd om dat probleem op te lossen. “Onze medewerkers kunnen tijdens de probeerweek proeven hoe het is om op de fiets naar je werk te komen. Dat het niet alleen beter voor het milieu is, maar ook scheelt ook parkeerplekken is natuurlijk erg belangrijk. Daar komt bij dat fietsen een stuk gezonder is dan in je auto in de file staan”, stelt Aalbers.

Tjerk Kramer, medewerker basispolitiezorg, is de eerste berijder. “Mijn conditie verbetert als ik de fiets pak in plaats van de auto. Ik ben frisser als ik op mijn werk aankom en mijn hoofd is weer leeg als ik weer thuis ben. Bovendien is het bijna net zo snel als met de auto. Alleen maar voordelen dus!”

Plaats op:
Datum: 17 mei 2019
Gerelateerde artikelen  
15-03-2011 Nieuws E-fiets testen populair bij werkgevers
12-12-2018 Nieuws Netwerk Schone Mobiliteit groeit
19-06-2018 Nieuws Medewerkers Accenture testen e-bikes
03-12-2012 Nieuws Green Deal voor meer fiets woon-werkverkeer
30-03-2011 Nieuws E-bike pakket voor werkgevers gelanceerd
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,02 seconden.