Nieuws  

Kleine beschadigingen aan de auto worden bij ASN Autoschade via de Service Quick Repair snel en tegen een vaste lage prijs hersteld. In de meeste gevallen wordt de kleine beschadiging dezelfde dag nog hersteld.

Iedereen maakt het wel eens mee: tegen een paaltje gereden of nog erger u vindt de auto terug op de parkeerplaats met een deuk er in. Deze kleine deuken en kleine krassen worden bij ASN Autoschade tegen een vaste lage prijs hersteld. De reparaties worden met de beste kwaliteit hersteld en het gebeurt zo snel dat de auto vaak dezelfde dag al klaar is. Het is  mogelijk om online een afspraak in te plannen bij een ASN-vestiging.

Kleine deuken ter grootte van een € 2 euromuntstuk, waarbij de lak niet is beschadigd, worden onzichtbaar, snel en vakkundig verwijderd. Het deukje dient wel te zitten in een metalen of aluminium deel van een auto en niet in de plastic bumper.


Krasjes niet groter dan 15 centimeter op de bumpers of de zijkant van de auto worden weggeschuurd en plaatselijk voorzien van een nieuwe laklaag. Dat geldt ook voor een deuk bij het krasje. Het krasje mag zich niet bevinden op het dak, de motorkap of kofferdeksel.


De voordelen van Quick Repair zijn:
1. Lage kosten door het gebruik van speciale reparatietechnieken
2. Snel en origineel resultaat
3. Klaar binnen één dag
4. Milieuvriendelijke oplossing

Plaats op:
Datum: 4 juni 2019
Bron: ASN Autoschade
Gerelateerde artikelen  
30-06-2016 Video-marketing Top trend 2016: Videomarketing
01-10-2019 Achtergrondartikelen Nog 1 week tot Ecomobiel
30-06-2016 Video's laten maken? Dat kan! Video's laten maken? Dat kan!
25-11-2019 Achtergrondartikelen Wilbert Philippo over machine learning en AI (podcast)
29-05-2019 Achtergrondartikelen Autofielen delen hun e-wagen (podcast)
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1 seconden.