Nieuws  

Naast een sterke positie op de particuliere markt pakt Kia ook door op de zakelijke markt. Met haar label ‘Business Approved’ biedt Kia modellen aan die goed aansluiten bij de wensen van de zakelijke rijder.

Dankzij de komst van de nieuwe Ceed family, inclusief de aansprekende Proceed én de volledig elektrische e-Niro biedt de zakelijke markt volop kansen voor Kia. Mede daarom is de Fleet & Lease-afdeling van Kia Motors Nederland per 3 juni 2019 versterkt met de komst van Patrick Heintjes.

Kia behoort momenteel tot één van de snelst groeiende merken in Nederland. “We zijn heel trots 2018 afgesloten te hebben op een vijfde positie in de Nederlandse verkoopstatistieken. Nu steeds meer zakelijke rijders de weg naar onze modellen weten te vinden, is het zaak hier verder op door te pakken. Dit doen wij onder andere met de propositie op het gebied van e-modellen, waarbij wij naast de auto ook een uitgebreid pakket aan laadoplossingen en bijbehorende diensten leveren”, aldus Sjoerd Knipping, Commercieel Directeur.

Om de groei in de zakelijke markt in goede banen te leiden treedt Patrick Heintjes (33), voorheen werkzaam bij Xtandit B.V., per 3 juni 2019 in dienst als Accountmanager Fleetsales & Leasing bij Kia.

Patrick: “Samen met haar dealerorganisatie is Kia in de afgelopen jaren doorgegroeid tot een top 5 speler in de zakelijke markt. Het is nu zaak om ons succes gezamenlijk verder uit te bouwen en onze ambities te verwezenlijken. Met alle nieuwe modellen die Kia nog gaat introduceren, ben ik ervan overtuigd dat wij deze ambities gaan waarmaken en ben ik er trots op hier persoonlijk verder aan te gaan bijdragen.”

Plaats op:
Datum: 11 juni 2019
Bron: Kia Motors Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
04-07-2018 Nieuws Kia behaalt top 5-positie in eerste halfjaar 2018
01-11-2017 Loopbaan Kia Motors Nederland benoemt Sjoerd Knipping tot Commercieel Directeur
14-02-2019 Nieuws Kia Motors Nederland benoemt Tim den Besten tot EV Brand Manager
31-05-2019 Nieuws Uitbreiding bestuur Vereniging Zakelijke Rijders
29-05-2019 Loopbaan Uitbreiding bestuur Vereniging Zakelijke Rijders
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.