Nieuws  

Artur Martins is met onmiddellijke ingang aangesteld als Vice President Global Brand & Marketing bij Kia Motors Corporation. Martins zal leiding geven aan de wereldwijde ontwikkeling en marketing van het merk Kia, terwijl de fabrikant zich voorbereid op de introductie van nieuwe modellen, geëlektrificeerde aandrijflijnen en innovatieve rijsystemen en veiligheidstechnologie.

Martins werd in 2014 aangesteld als Vice President Marketing & Product bij Kia Motors Europe en leverde een belangrijke bijdrage aan de verdere groei van Kia in Europa. Hij was in deze functie verantwoordelijk voor het snelgroeiende productaanbod van Kia en had een belangrijk aandeel in de laatste vijf van tien opeenvolgende jaren van verkoopgroei in Europa – een prestatie die geen enkele autofabrikant wist te evenaren in deze periode.

Toen Martins bij Kia aan de slag ging, had hij al bijna twintig jaar ervaring in de autobranche, onder meer bij Volkswagen, Toyota en Fiat. Voor zijn nieuwe functie verhuist Martins naar het wereldwijde hoofdkantoor van Kia in Seoul, Korea.

Emilio Herrera, Chief Operating Officer bij Kia Motors Europe: “Artur heeft in de afgelopen vijf jaar een zeer belangrijke rol gespeeld bij het versterken van ons merk, waarbij de merkbekendheid is toegenomen en de modellen aan aantrekkingskracht hebben gewonnen bij Europese kopers. We zijn ervan overtuigd dat hij een even positieve bijdrage zal leveren aan de verdere ontwikkeling van Kia op wereldwijd niveau en we wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe functie in Korea.”

De opvolger van Artur Martins zal binnenkort door Kia Motors Europe worden voorgesteld.

Plaats op:
Datum: 17 juni 2019
Bron: Kia Motors Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
17-06-2019 Loopbaan Martins nieuwe Vice President Global Brand & Marketing Kia
07-11-2017 Loopbaan Yong Kew Park nieuwe president Kia Motors Europe
04-07-2019 Loopbaan Jorge Diez stapt over naar Mitsubishi Motors
07-06-2019 Nieuws Kia XCeed goed alternatief voor traditionele SUV
08-01-2019 Nieuws Nieuwe Sales & Marketing-organisatie voor Mitsubishi Motors Europe
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.