Nieuws  
 

Werkgevers doen steeds vaker een beroep op externe partijen die bedrijfsoplossingen bieden om HR- en Mobiliteitsmanagement te ondersteunen. Een belangrijke voorwaarde daarbij is dat de kwaliteit van de dienstverlening en de informatiebeveiliging gegarandeerd worden.

Meer diversiteit in mobiliteit
Steden worden drukker en steeds lastiger te bereiken. De komende jaren is er een miljoen woningen nodig om iedereen te huisvesten. Volgens de huidige norm horen daar 1,5 miljoen auto's bij, en daarvoor is in steden simpelweg geen plek. Nieuwe technologieën worden ingezet om toegankelijkheid te bevorderen en werkgevers gaan op zoek naar meer diversiteit binnen het mobiliteitsbeleid. Radiuz geeft hier invulling aan en biedt toegang tot alle vormen van vervoer ongeacht de vervoerder en met één pas. "Onze visie is dat deze toegang zo eenvoudig moet zijn als water uit de kraan", aldus Victor van den Berg CEO. "Wij koppelen flexibiliteit aan kwaliteit en laten mobiliteitsoplossingen aansluiten bij de bedrijfsprocessen van onze klant".

ISO certificering
Radiuz regelt processen in op bedrijfs- of afdelingsniveau, kortom: op maat voor de klant. Daarbij is veilige data-uitwisseling van groot belang. Het aantal bekende datalekken in Nederland is sinds 2018 sterk toegenomen, bij 63% is er data naar een verkeerde ontvanger gegaan. Door de uitbesteding van mobiliteit wordt veiligheid van persoonlijke data nog belangrijker. Als enige kaartaanbieder in Nederland is Radiuz daarom sinds kort in het bezit van een ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) certificaat. "Het certificaat wordt regelmatig door een onafhankelijke partij ge-audit. We voldoen met deze ISO certificaten niet alleen aan de norm, het geeft aan hoe belangrijk wij kwaliteit en de veiligheid van data vinden", aldus Van den Berg.

Plaats op:
Datum: 20 juni 2019
Bron: Radiuz
Gerelateerde artikelen  
04-07-2018 Nieuws Greenwheels toegevoegd aan het mobiliteitsaanbod van Radiuz
06-04-2017 Video Victor van den Berg van Radiuz: onze klanten willen geen gedoe
24-05-2011 Nieuws P1 behaalt ISO 14001-certificaat
22-03-2019 Nieuws Allego versterkt databeveiliging voor e-rijders
13-12-2016 Nieuws Fleet Support verlengt certificering ISO 9001
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,11 seconden.