Nieuws  
 

Met het aansluiten van het Twents automotive bedrijf Munsterhuis op het Fetch car sharing Platform, breidt Fetch haar dienstverlening uit. Fetch is vooral bekend van de 200 Free Floating deelauto’s in Amsterdam; auto’s die binnen de parkeerzone in Amsterdam vrij gehuurd en op elke plek achtergelaten kunnen worden.

Daarnaast heeft Fetch een platform dat bij uitstek geschikt is voor car sharing binnen organisaties. Hierbij hebben de auto’s een vaste groep gebruikers en min of meer vaste locaties waar de auto aan het eind van de gebruiksperiode ook weer wordt teruggebracht. Het platform heeft een ongekend gemak in het reserveren, openen en sluiten van de auto met de mobiele telefoon. Waar Fetch met haar eigen Free Floating platform de ambitie heeft om ook autovloten in andere grote steden te bedienen, is de ambitie in de corporate mobility sharing markt niet beperkt tot steden of auto’s. Fetch wil als technologiepartner van gewaardeerde en kwalitatief hoogstaande autobedrijven en lease maatschappijen, zoveel mogelijk bedrijven en ander typen organisaties voorzien van gedeeld mobiliteitsgebruik, zodat Mobility as a Service (MaaS) eenvoudig toegankelijk wordt voor organisaties.

Gedeelde waarden
Wat gewaardeerde autobedrijven betreft is Munsterhuis voor Fetch, dat haar oorsprong ook in Twente heeft, een logische keuze. “Munsterhuis heeft een bijzonder goede naam, mooie merken, een betrouwbaar team en dezelfde waarden. Het is voor ons een ideale samenwerkingspartner op velerlei gebied”, aldus René Viscaal van European Lease Company, het moederbedrijf van Fetch. Viscaal vervolgt: “Autodelen staat dan wel volop in de belangstelling, voor heel veel organisaties blijft het nog een grote en spannende stap om haar mobiliteit in handen van apps zoals de onze te leggen. Dat kan alleen maar als er betrouwbare professionals als die van Munsterhuis achter staan om de diensten aan te bieden.” Samen staan de familiebedrijven dan ook al meer dan 75 jaar voor hun klanten klaar. Duurzaamheid die verder gaat dan alleen het goed omgaan met milieu en schaarse grondstoffen.

De eerste auto’s van Munsterhuis zijn al uitgerust met de systemen van Fetch en worden binnenkort neergezet bij haar klanten. De elektrische deelauto’s passen in het streven van klanten om de Carbon Footprint zo ver mogelijk terug te brengen. Herald Oude Hendrikman vertelt: “Dankzij de deelauto’s van Munsterhuis en de technologie van Fetch komt duurzame automobiliteit voor alle medewerkers van onze zakelijke klanten binnen bereik en wordt het milieu minder belast. En dat is uiteindelijk waar iedereen baat bij heeft”.

 

Over Fetch Car Sharing

Plaats op:
Datum: 18 juli 2019
Categorie: Autohuur / deelauto's
Bron: Fetch car sharing
Gerelateerde artikelen  
04-01-2019 Nieuws Meer autodealers laten zakelijke markt kennismaken met autodelen
08-06-2017 Nieuws Opkomst deelauto niet te stoppen
10-12-2018 Nieuws IONIQ Car Sharing sluit proef met autodeelproject af
19-05-2016 Achtergrondartikelen Sharing is Car-ing
25-10-2016 Nieuws Terberg Leasing levert poolvoertuigen met WeGo oplossing
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,13 seconden.