Nieuws  
 

Hyundai Motor introduceert in al zijn modellen de slimme connectiviteitsdienst Bluelink. Dit jaar is Bluelink het eerst beschikbaar in de nieuwe IONIQ-familie. Vervolgens komt Bluelink in een tijdsbestek van twee jaar ook in de andere modellen van Hyundai.Connectiviteit wordt steeds essentiëler in hedendaagse mobiliteit. Hyundai combineert met het geavanceerde Bluelink diverse intelligente IT- en automotive-technologieën om berijders van een nieuwe Hyundai nog meer comfort, veiligheid en gebruiksgemak te bieden.

Hyundai’s slimme connectiviteitsdienst Bluelink gebruikt telematica om in real-time niet alleen informatie over weer en verkeer over de brengen, maar ook informatie over beschikbare parkeerruimte, tank- en laadstations in de omgeving, plus tarieven. De technologie stelt berijders in staat om altijd optimaal met hun auto verbonden te blijven. Niet alleen dankzij het in de auto geïntegreerde modem en een simkaart, maar ook door middel van een bijbehorende app. Die staat via het mobiele netwerk in verbinding met de servicedesk van de fabrikant, zonder dat dat het dataverbruik van de smartphone verhoogt.

Hyundai biedt via zijn dynamische Bluelink-technologie een breed gamma online diensten voor de auto aan. In modellen met satellietnavigatie – bijvoorbeeld Hyundai’s optionele AVN (Audio Video Navigation) – is op het nieuwe 10,25 inch grote, gedeelde touchscreen zeer uiteenlopende nuttige informatie af te lezen. Het systeem omvat ook Cloud-based stemherkenning, de mogelijkheid om in zes talen tekstberichten te dicteren en het begrijpt natuurlijke gesproken teksten. Daarmee kan de bestuurder bestemmingen als restaurants en tankstations noemen, zodat de navigatie hem er vervolgens naartoe leidt. Ook is er toegang tot Display Audio, wat infotainment biedt en de mogelijkheid om de inhoud van de smartphone via Android Auto en Apple CarPlay weer te geven op de standaard aanwezige 7-inchdisplay.


Plaats op:
Datum: 5 augustus 2019
Bron: Hyundai
Gerelateerde artikelen  
13-06-2019 Nieuws De nieuwe KONA Hybrid van Hyundai
02-03-2016 Hyundai IONIQ geeft zich helemaal bloot
05-04-2019 Nieuws Virtuele cockpit van Hyundai
12-10-2018 Nieuws Hyundai toont groene ambitie in Parijs
04-01-2018 Nieuws Hyundai werkt aan zelfrijdende auto
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.