Nieuws  
 

De Duitse olie- en additievenspecialist LIQUI MOLY verandert van strategie in Nederland. Het bedrijf liet de verkoop van zijn producten eerst over aan onafhankelijke importeurs, maar neemt het heft nu in eigen handen. “Zo kunnen we onze klanten een uitgebreide service bieden en nieuwe klanten werven”, zegt Thomas Sailer, die bij LIQUI MOLY verantwoordelijk is voor de activiteiten in Nederland.

Deze nieuwe strategie betekent dat LIQUI MOLY nu direct met meerdere distributeurs samenwerkt. “Ze zijn onze natuurlijke partners”, aldus Thomas Sailer. We doen niet direct zaken met garages en werkplaatsen, maar ze profiteren er natuurlijk wel van dat het bestaande assortiment wordt uitgebreid. “We willen niet een kleine selectie aanbieden, maar juist alle producten aanbieden die we in ons assortiment hebben.”

Motorolie en additieven zijn de belangrijkste producten van LIQUI MOLY en worden uitsluitend in Duitsland geproduceerd. LIQUI MOLY biedt verder een assortiment aan autochemicaliën aan dat uitzonderlijk breed is: Autoverzorgings- en onderhoudsproducten, vetten, pasta's, tectylpasta, materiaal om glas te repareren, het gereedschap en de uitrusting die erbij horen en nog veel meer.

Er zijn twee nieuwe medewerkers aangesteld die zich bezighouden met onze klanten, zodat niet alleen de productkwaliteit, maar ook de service klopt. Jacques Heukers die hiervoor bij een andere fabrikant van autochemicaliën heeft gewerkt en Sander Pelle, die in zijn vorige baan OEM-onderdelen verkocht. Zij zullen de producten presenteren, trainingen organiseren en werkplaatsen/garagebedrijven van advies voorzien over hoe chemische probleemoplossers nog effectiever kunnen worden gebruikt.

Plaats op:
Datum: 7 augustus 2019
Bron: Liqui Moly
Gerelateerde artikelen  
02-03-2016 Ford breidt Vignale-lijn uit met vier nieuwe modellen en extra services
10-09-2013 Nieuws BP opent eerste Marks & Spencer Food pilot in Nederland
06-04-2018 Nieuws Handelaren profiteren van het uitgebreide klassieke assortiment
09-09-2016 Nieuws Delticom lanceert nieuwe online shop voor remmen
07-03-2013 Nieuws Micpoint en S&T openen Europees kantoor in Houten
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.