Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

MobyOne is het nieuwe platform voor elke partij met de ambitie om een shared mobility concept te lanceren. Er wordt meer geboden dan alleen de app. Een team van fleet managers beheert de vloot en een team van community managers staat 24/7 in contact met de gebruikers. Dit maakt MobyOne een ‘full service platform’.

Elke partij die in de shared mobility markt stapt, staat voor een keuze om miljoenen te investeren in een eigen app of gebruik te maken van een bestaande app. Toen zusterbedrijf Juuve in 2016 voor deze keuze stond, besloot zij zelf een app te ontwikkelen en een operationeel team op te zetten. Drie jaar verder is er vanwege veel interesse voor dit platform besloten om MobyOne op te richten.

MobyOne reikt een hand uit naar onder meer leasemaatschappijen, automerken en startups met ambities om in de shared mobility markt te treden. Time to market is in deze markt essentieel, omdat het zich met enorme snelheid ontwikkelt. Om die reden hebben klanten met een minimale investering binnen zes weken een eigen app, waarmee ze gelijk een vliegende start maken met de honderden auto’s en duizenden gebruikers die al in het MobyOne platform actief zijn. MobyOne is namelijk ‘interoperabel’. Momenteel maken Buurauto, Justlease, Juuve en Mijndomein al gebruik van MobyOne.

Naast auto’s, zijn ook fietsen en scooters te bedienen met het MobyOne platform. Hiermee is MobyOne een uniek platform wat naast een app, ook het fleet- en community management uitvoert voor aanbieders van meerdere type voertuigen. De Fleet Managers coördineren onderhoud, reparaties en schoonmaak van voertuigen. Community Managers zorgen 24/7 voor de best mogelijke customer experience. Klanten van MobyOne hoeven hierdoor geen eigen operations team op te zetten voor het dagelijkse beheer van gebruikers en voertuigen.

Een shared mobility platform is pas een betrouwbaar alternatief voor een eigen voertuig als er áltijd een voertuig beschikbaar is. Dat begint met een groot aanbod aan voertuigen. MobyOne heeft als doelstelling om eind 2020 samen met haar klanten minimaal 10.000 voertuigen te kunnen bieden aan alle gebruikers.

Plaats op:
Datum: 22 augustus 2019
Bron: MobyOne
Gerelateerde artikelen  
03-12-2018 Nieuws Fixico wint Fleet Europe Smart Mobility Start-Up award
06-12-2019 Nieuws Elektrische deelscooters van Juuve
08-11-2018 Nieuws Samenwerking MijnDomein auto, Juuve en Buurauto
04-04-2018 Nieuws AutoBinck heeft Fleet Support overgenomen
18-07-2019 Nieuws Fetch car sharing sluit Munsterhuis aan op autodeelplatform
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,08 seconden.