Nieuws  
 

Overstappen.nl neemt de affiliate white label business van Komparu over. Hiermee kan Overstappen.nl haar aanbod uitbreiden en de huidige positie verstevigen met als doel zoveel mogelijk Nederlanders zonder gedoe te helpen bij lagere lasten.

Via Overstappen.nl kunnen consumenten aanbieders van verschillende diensten met elkaar vergelijken, zoals energiecontracten, autoverzekeringen en internet-bellen-tv-contracten. Zo kunnen ze de beste keuze maken én in de meeste gevallen veel geld besparen.

“Met deze overname versterken wij onze positie als vergelijker in één klap enorm. De kennis en ervaring die Komparu in zijn vergelijkers heeft geïnvesteerd gaan wij nu goed gebruiken om ons aanbod uit te breiden, in eerste instantie op het gebied van zorg. Op andere gebieden, zoals autoverzekeringen, kunnen wij onze reeds sterke positie juist verstevigen,” zegt CEO van Overstappen.nl, Frederik van der Veen. De eerste stap van de overname is het implementeren van de zorgvergelijker van Komparu op Overstappen.nl.

Komparu is in 2017 met Knip samengegaan in de Digital Insurance Group, wat zich met haar platform richt op het versnellen van de digitale roadmap van grote verzekeraars en banken wereldwijd. De affiliate white label business in Nederland werd hierdoor minder een focus.

Ook Chris Bakker, CPO en co-founder van Digital Insurance Group is verheugd met de overname. “We vinden het belangrijk dat er voldoende aandacht besteed wordt aan dit onderdeel van onze business, en deze aandacht konden wij de afgelopen tijd niet meer geven. Met Overstappen.nl hebben wij een goede nieuwe eigenaar gevonden die de business weer kan uitbouwen tot iets moois. Met de vergelijkers in beheer van Overstappen.nl doen ze waar we ze voor gemaakt hebben: Nederlanders helpen bij het maken van de juiste keuze en besparen op de vaste lasten.”

Plaats op:
Datum: 13 september 2019
Bron: Overstappen.nl
Gerelateerde artikelen  
15-11-2009 Nieuws Overname Masterlease door Business Lease
28-12-2009 Nieuws Business Lease Group rondt overname Masterlease af
19-04-2019 Nieuws Autoverzekering.nl en Rolls vergelijken samen verzekeringsvoorwaarden
16-05-2012 Nieuws Business Lease neemt KBC Autolease Polska over
05-06-2019 Nieuws Koopman Logistics Group neemt ACM Fleetforce over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.