Nieuws  

ALD Automotive heeft de internationale Fleet Europe Innovation Award 2019 gewonnen met haar nieuwe Mobility-as-a-Service app ALD move. De winnaar werd gisteren bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse Fleet Europe Summit in Estoril. De Fleet Europe Innovation Award is een award die jaarlijks wordt uitgereikt voor de meest innovatieve automotive of fleetoplossing op dit moment.

Van de achttien Europese inzendingen, zijn er negen door een vakjury van internationale fleetmanagers bij vooraanstaande bedrijven naar de finale doorgelaten. ALD move is door een combinatie van stemmen van de vakjury (70%) en publiek (30%) tot winnaar verkozen.

ALD move is een Mobility-as-a-Service oplossing dat zakelijke gebruikers dagelijks voorziet van persoonlijk mobiliteitsadvies. De app is volledig afgestemd op de gebruiker en houdt rekening met onder meer de agenda van de gebruiker, real-time data zoals verkeersdrukte, het weer en iemands persoonlijke voorkeuren. Daarnaast biedt ALD move toegang tot brede mobiliteit, waaronder auto, e-bike, carsharing en openbaar vervoer. En tenslotte is een zelflerende chatbot geïntegreerd om hulp te bieden als data ontbreekt om tot het juiste advies te komen.

Het is een Nederlandse innovatie en in samenwerking met Microsoft en innovatiespecialist DearNova ontwikkeld. De pilots met de nieuwe dienst hebben in Nederland plaatsgevonden, en na de lancering in september staat nu de internationale uitrol op de agenda.

“Het bieden van flexibiliteit en meer geïntegreerde mobiliteit is noodzakelijk om in te spelen op de veranderende marktvraag”, stelt marketingdirecteur Lonneke van der Horst van ALD Automotive Nederland. “Technologie maakt het in dit geval mogelijk om het brede aanbod van mobiliteitsdiensten echt te laten aansluiten op de gebruiker en het bedrijf waar hij of zij werkzaam is.”

Plaats op:
Datum: 8 november 2019
Bron: ALD Automotive
Gerelateerde artikelen  
11-09-2019 Nieuws ALD Automotive lanceert Mobility-as-a-Service-app ALD move
17-11-2016 Nieuws XXImo wint International Fleet Award 2016
03-12-2018 Nieuws Fixico wint Fleet Europe Smart Mobility Start-Up award
30-11-2018 Nieuws ChangeMyCar van Athlon wint International Fleet Industry Award 2018
15-11-2017 Nieuws Mobility Experience Centre ALD wint Britse innovatie award
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,11 seconden.