Nieuws  
 

Mobility Service Electric is jarig! Binnen twee jaar is het label van leasemaatschappij Mobility Service Nederland uitgegroeid tot een serieuze speler op het gebied van elektrische auto’s. Al ruim duizend klanten hebben via het online label een elektrische auto geleast; een absoluut hoogtepunt dat het vieren van het 2-jarig bestaan meer dan waard is.

In 2017 is leasemaatschappij Mobility Service Nederland gestart met het label Mobility Service Electric. Op de website zakelijkelektrischleasen.nl kun je alle beschikbare elektrische auto's bekijken, vergelijken, naar eigen wens samenstellen en bestellen. Inmiddels bestaat het label precies twee jaar. Met groot succes! De website heeft ruim 1 miljoen unieke websitebezoekers gehad.

Elektrische auto's zijn voor Mobility Service Nederland geen onbekend terrein. In 2009 zagen zij al toekomst in elektrische auto’s door de eerste importeur te worden van de elektrische auto, de Noorse TH!NK City.

Als voorloper op het gebied van elektrische auto’s was het daarom een logische stap om in 2017 te starten met het label Mobility Service Electric. Op de website zakelijkelektrischleasen.nl vind je naast het huidige aanbod, allerlei praktische informatie en tips over de actieradius, oplaadtijd, levertijden en leasetarieven.

Inmiddels is Mobility Service Nederland uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op het gebied van elektrische auto’s.

Plaats op:
Datum: 15 november 2019
Gerelateerde artikelen  
14-11-2017 Nieuws Mobility Service Nederland gaat van start met Mobility Service Electric
17-05-2018 Nieuws Leasemaatschappij Mobility Service Nederland: shortlease elektrische auto’s …
18-09-2017 Loopbaan Nieuwe Commercieel Manager Mobility Service Finance
07-05-2019 Nieuws MTc en Mobility Service Nederland slaan handen ineen
11-06-2018 Nieuws Mobility Service Nederland en Eneco eMobility slaan handen ineen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.