Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Autobedrijf Wouters Tilburg draagt de activiteiten over aan de Van Mossel Automotive Groep. Alle medewerkers gaan verder bij de vestiging Van Mossel Fiat Jeep Alfa Romeo Tilburg waar alle klanten vanaf heden van harte welkom zijn.

Piet Wouters, eigenaar van familiebedrijf Autobedrijf Wouters Tilburg kent een lange historie in Tilburg. Het bedrijf, gespecialiseerd in Italiaanse automerken en top-occasions opende in 1951 de eerste Wouters Garage in Tilburg. Kwaliteit en dienstverlening hebben altijd hoog in het vaandel gestaan. Piet: ”We merken dat de markt enorm aan het veranderen is. Dit vraagt veel van de interne organisatie. Door deze overname geloof ik dat de toekomst voor zowel de medewerkers als de klanten veilig wordt gesteld. Met een organisatie als Van Mossel worden vele extra voordelen geboden, zoals inkoopkracht, schadeherstel, financieringen, verzekeringen en leasemogelijkheden. We hebben het volste vertrouwen in de keuze om de activiteiten aan hen over te dragen. En uiteraard geldt voor de klanten dat ze onveranderd de persoonlijke aandacht en service krijgen zoals ze dat gewend waren.”
 
Eric Berkhof voegt hieraan toe: “We zijn erg blij met de keuze die Piet heeft gemaakt en verwelkomen zeer graag zoon Bas en alle medewerkers en klanten bij onze Groep. De activiteiten worden voortgezet vanuit onze vestiging Van Mossel Fiat Jeep Alfa Romeo Tilburg. Deze bevindt zich in dezelfde straat als waar Autobedrijf Wouters zat. Piet blijft zelf nauw betrokken; zijn kennis en expertise gaat niet verloren.”

Plaats op:
Datum: 3 december 2019
Gerelateerde artikelen  
07-01-2020 Nieuws Van der Maat Zwaag naar Van Mossel Automotive Groep
13-12-2019 Nieuws Autobedrijf Ford Van Putten naar Van Mossel Automotive Groep
03-01-2018 Nieuws Overnames door Van Mossel Automotive Groep
07-11-2016 Nieuws Citroƫn Amsterdam naar Van Mossel Automotive Groep
23-10-2019 Nieuws Van Mossel nu ook Mercedes-Benz dealer in Belgiƫ
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ļæ½ 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.