Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.

Opel Nederland gaat een strategische samenwerking aan met leasemaatschappij ALD Automotive. De internationale leasemaatschappij gaat het beheer van de operationele leasecontracten uitvoeren onder de naam Opel Leasing.

Opel Nederland had een tender uitgeschreven voor haar nieuwe leaseactiviteit, waarbij de keus is gevallen op ALD Automotive vanwege de ervaring met private label leasecontracten. Ook zocht Opel Nederland bewust naar een voldoende grote leasemaatschappij die flexibiliteit en persoonlijke aandacht kan bieden.

Deze samenwerking is nu al in diverse andere Europese landen actief. De marketingactiviteiten komen te liggen bij Opel Nederland, de verkoopactiviteiten worden door de dealers verzorgd. ALD Automotive zal ook zelf een buitendienst aantrekken.

Plaats op:
Datum: 16 november 2009
Bron: ALD Automotive
Gerelateerde artikelen  
14-01-2010 Nieuws ALD Automotive en Kia richten Kia Autolease op
07-02-2012 Nieuws Howkins nieuwe algemeen directeur Opel Nederland
05-02-2016 Nieuws Opel Leasing ontvangt Keurmerk Private Lease
21-12-2011 Nieuws ALD Automotive groeit naar 900.000 voertuigen
12-01-2011 Nieuws Nieuwe website Opel Leasing ook voor iPad
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,99 seconden.