Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

VanAnaarBeter.nl is door het publiek verkozen tot populairste overheidswebsite bij de verkiezing ‘Website van het Jaar'. Van A naar Beter kreeg de meeste stemmen van het publiek en eindigde voor onder andere de websites van het ministerie van VROM en de Belastingdienst.

De publieksprijs is voor het ministerie van Verkeer en Waterstaat en Rijkswaterstaat een hele mooie aanmoediging om de website te blijven verbeteren. Op dit moment wordt hard gewerkt aan een vernieuwd VanAnaarBeter.nl, om weggebruikers nog beter te informeren. De website is een van de belangrijkste middelen in de campagne Van A naar Beter, waarin weggebruikers worden gewaarschuwd voor verkeershinder. Wie extra snel op de hoogte wil blijven volgt Van A naar Beter bovendien op Twitter: @vananaarbeter.

Plaats op:
Datum: 29 november 2009
Categorie: Overheid
Gerelateerde artikelen  
27-08-2012 Nieuws Rijkswaterstaat lanceert vanAnaarBeter-app
17-11-2011 Nieuws Renault.nl 'Beste Website van het Jaar 2011’
27-11-2018 Nieuws Toyota.nl beste en populairste website in categorie Automotive
02-12-2016 Nieuws Marktplaats populairste Automotive website van het Jaar
28-12-2017 Nieuws VKV Groep valt dubbel in de prijzen bij Online Dealer Awards
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.