Nieuws  
 

Friesland Bank neemt een belang van 13.8 procent in Strix Lease Service. Daarmee wil Strix directeur Norbert Karthaus verdere groei bekostigen. Want groei luidt het devies van de leasemaatschappij uit Hoofddorp.

Het wagenpark van Strix bestaat momenteel uit 2300 voertuigen. Naast autonome groei gaat Karthaus ook op overnamepad, laat hij in een persbericht weten. De pijlers worden daarbij vooral gericht op leaseportefeuilles van hooguit 1500 voertuigen.

Friesland Bank is overigens al langer partner van Strix: sinds juni 2008 exploiteren ze gezamenlijk het autoleaselabel FB Lease. De uitvoering van de autoleasecontracten ligt volledig in handen van Strix Lease Service. Het gaat hierbij om full operational lease, shortlease en verhuur van personenwagens en lichte bedrijfswagens.

"De strategische samenwerking met Friesland Bank opent voor ons nieuwe deuren", zei Karthaus destijds.  "Het is een echte relatiebank en hun manier van zakendoen kenmerkt zich door een zelfde dienstverlenende, klantgerichte houding als de onze."

Strix Lease Service is in 2004 opgericht. De initiatiefnemers zagen ruimte voor een nieuwe speler in de leasemarkt, die betrokkenheid bij de klant, persoonlijke aandacht en het nakomen van afspraken centraal stelt. Strix Lease Service is een  landelijk opererende leasemaatschappij en biedt diverse leasevormen en  -producten aan de top van het mkb aan.

Plaats op:
Datum: 17 december 2009
Gerelateerde artikelen  
19-06-2008 Nieuws FB Lease Friesland Bank brengt lease onder bij Strix
28-11-2012 Nieuws ING Corporate Investments neemt belang in Strix
02-06-2010 Nieuws Niels van der Mark operationeel manager Strix Lease
18-06-2012 Nieuws Friesland Bank gaat EV van Strix Lease promoten
31-03-2010 Nieuws Strix Lease Service neemt Business Car Autolease over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,01 seconden.