Nieuws  
 

Kuperus Autoverhuur uit Hilversum is als eerste aangesloten op het nieuwe Elena, het waarschuwings-systeem van de Bovag. In de nieuwe situatie is er een online koppeling die via een webservice direct in de database van de Bovag kijkt.

Het heeft enige tijd geduurd en veel inspanning gekost voordat het nieuwe systeem in de lucht is gegaan. De partijen uit de verhuurbranche hebben in samenwerking met de Bovag afdeling AVL overleg gehad, om het nieuwe systeem gestalte te geven.

CarWise heeft zo'n 600 klanten die vanuit RentWise een geïntegreerde koppeling hebben met Elena. Kuperus Autoverhuur is een RentWise gebruiker die via de koppeling gebruik maakt van Elena. Elena is voor Kuperus en de gehele autoverhuurbranche van zeer groot belang. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat geen dubieuze personen
auto's kunnen huren en vervolgens misschien niet te retourneren. Door de koppeling nog directer te maken, zijn de gegevens nog accurater.

Sander Kuperus: "We hebben ooit voor CarWise gekozen omdat
zij snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen, meedenken met de branche en ook zeer innovatief zijn. Dat blijkt wel weer uit het feit dat we nu als eerste gebruik kunnen maken van het nieuwe Elena systeem. Ook hoeven wij zelf geen extra investeringen te doen, aangezien CarWise dit soort zaken ziet als standaard functionaliteit. De ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit gaan razendsnel, CarWise en Kuperus zitten daarbovenop."

Plaats op:
Datum: 1 februari 2010
Gerelateerde artikelen  
02-07-2010 Nieuws ELENA+ controleert verhuurklant nog beter
03-06-2010 Nieuws Kuperus Autoverhuur wordt Hertz-agent
02-02-2018 Nieuws Carwise koppelt verhuurauto's aan autodeelplatform WeGo
05-02-2010 Nieuws Pouw Rental via BOL naar ROB-net
09-01-2018 Loopbaan Nieuw management voor CarWise
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,07 seconden.